Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Faureni - 29900 EURO

29900 €  De vanzare
Se vinde casa cu livada la tara in comuna Faureni, compusa din: 2 camere,hol/antreu,camara alimente, 2 beciuri, 2 suri, bucatarie de vara,acestea cu un total de circa 100-150mp. Casa este situata in sat Faureni in centrul comunei la strada principala distanta 20 min-20 km de Cluj-Napoca.Camerele sunt mobilate partial cu mobila veche si soba teracota cu lemne.Bucataria externa de vara dispune de aragaz si butelie gaz. Constructia este de aprox.60 de ani,tencuiala putin deteriorata dar zidurile sunt toate din piatra de rau. Gradina este impartita modic in 3 parti: - Curtea cu iarba verde , la mijloc teren arabil pt. fructe si legume iar spre capat avem livada cu pomi fructiferi diversi. SUPRAFATA TOTALA 1600mp. Pretul este 32000 eur negociabil! VA ROG SUNATI LA NR DE TEL AFISAT PE POZELE DE PREZENTARE. D-na/nul Rad Tel- 0364109553 Va multumesc.

Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100150 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Faureni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Faureni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Faureni.

Este Faureni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Faureni  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Cluj, Faureni - 70000 EURO Faureni, Faureni , jud. Cluj

Vand casa individuala in localitatea FAURENI 25 km de Cluj-Napoca Casa este din BCA cu fundatie, construita anul 2020. Suprafata utila a casei este de 86 de mp Terenul este in suprafata de 1021 mp Compartimentare: 2 camere+baie Podul este podit ceea ce face ca acesta sa fie un spatiu de depozitare foarte generos. Deasemenea imobilul dispune si de un beci de aprox 25 de mp si de o casuta in spatele curtii care se poate renova pentru a face bucatarie de vara, extra camere etc. Imobilul este intabulat si nu este grevat de sarcini. Case de vanzare - Faureni , Case de vanzare - Cluj

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(