Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Feldioara - 14000 EURO

14000 €  De vanzare
Casa batraneasca , construita din lemn, casa necesita reparatii, nu a fost locuita de un an de zile. In curte, daca se doreste exista spatiu pentru o a doua constructie. Casa este compusa din doua camere, plus bucatarie si camara, beci. Anexe: sopron si grajd. Utilitati: apa si curent. Casa este intabulata, 234 metri patrati, casa cu curte. Se afla in comuna Feldioara, langa biserica ortodoxa, la 500 de metri de centrul Feldioarei. Feldioara este o comuna cu deschidere la drumul national DN 13, la 18 km de orasul Brasov, comuna Feldioara este o zona cu potential turistic si cu potential industrial dezvoltat. Curse regulate si dese (din ora in ora) oferite de anumite companii de transport spre Brasov si dinspre Brasov. Numar telefon : Finlanda 003580451518808 daca nu functioneaza, formati fara 0-ul care se afla inaintea lui 4, ma puteti gasi si pe whatsapp.

Pe site din 21-04-2023
Vizualizari 62
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 234 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Feldioara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Feldioara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Feldioara.

Este Feldioara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Feldioara  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Brasov, Feldioara - 85000 EURO Feldioara, Feldioara , jud. Brasov

Viorica Mitocaru Casa de vanzare in Feldioara judetul Brasov zona este foarte linistita,1000 de mp,living,4 dormitoare,2 bai,bucatarie,hol mare,beci curte mare cu vita de vie si gradina mare.Utilitati:curent,apa,canalizare.Pret 85000 de euro negociabil sau schimb cu apartament si diferenta.Telefon

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(