Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Timis, Timisoara - 99900 EURO

99900 €  De vanzare
Nicoleta Proprietar vand apartament 2 camere curte proprie in zona Balcescu Proprietar vand apartament 2 camere, hol, baie, bucatarie si curte proprie intr-un complex de case insiruite in zona Balcescu. Apartamentul este amenajat, inclusiv acoperisul schimbat, in perioada 2022-2023 cu toate instalatiile (curent, apa, canalizare, incalzire) refacute. Podul apartamentului se preteaza pentru mansardare deoarece inaltimea minima este 1.40

Pe site din 13-01-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Balcescu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Timis, Timisoara  - 98500 EURO Proprietar 98500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Timis, Timisoara - 98500 EURO Balcescu, Timisoara , jud. Timis

Udrescu Marian Proprietar apartament 2 camere+boca CF Elisabetin - Balcescu Proprietar - vand apartament 2 camere, parter, total 52mp, semidecomandat, Zona Balcescu, amenajat compus din: Hol acces; Bucatarie; Sufragerie; Hol mic; Dormitor; Baie cu cada si geam; Boxa in CF. Apartamentul are instalatia de curent schimbata pana la contorul ce se afla pe casa scarii, toata instalatia de apa refacuta pe tevi de cupru, centrala proprie, partial mobilat(bucataria si baia complete, dresig pe toata lungimea sufrageriei facut pe cotele apartamentului). Mobilierul de bucatarie conceput dupa standardele actuale privind ergonomia de flux de lucru (chiuveta -blat de lucru-plita-spatiu liber-cuptor) Apartamentul are in dotare aer conditionat, recuperator de caldura cu filtrare aer marca Prana ce functioneaza 24/24 pentru a regla umiditatea si a decontamina aerul din incapere si a avea un somn odihnitor, recuperatorul este foarte econom(5-17w/h). Imobilul are izolatie pe interior la peretii exteriori, izolatie fonica si termica lateral intre vecini, izolatie termica si fonica in tavan. Boxa de 6mp este in demisol cu geam si este cablata la curent de la apartament,amenajata si izolata. Ultima modernizare o are efectuata in vara 2023. Pozitionarea apartamentului este pe spatele blocului la parter spre curtea interioara unde este foarte putin zgomot si se gaseste o gradina cu trandafiri si 1 loc de parcare fara Timpark. Parcarea in fata blocului este foarte facila, sunt foarte multe locuri disponibile. In caz de investitie pentru inchiriere pretul pietei este de 450E/luna. Locuri de interes general: Gradinita la 4min de mers pe jos; Parcul Carmen Silva - 4 min de mers pe jos; Magazine Profi si alte Srl uri - 9-10min de mers pe jos; Cinema Victoria 8min de mers pe jos Catedrala Mitropolitana - 14 min de mers pe jos,... Facultatea de Mecanica - 6min Facultatea de Vest - 10min Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

98500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Timis, Timisoara  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare apartament Timis, Timisoara - 69000 EURO Balcescu, Timisoara , jud. Timis

Paula Hudet Proprietar: vand apartament tip studio situat in zona universitatilor Proprietar, vand apartament tip studio, pe doua nivele (25+15mp), in Piata Crucii, zona Balcescu.Apartamentul este situat intr-o casa, chiar langa parc si se afla la 5 minute de mers pe jos de Universitatea de Vest si de Universitatea Politehnica.Se vinde complet mobilat si utilat, putand fi locuit imediat.Casa a fost apartamentata si renovata in 2016 si are 3 nivele: Demisol + Parter + Mansarda.COMPARTIMENTARE:- Jos(25mp): hol cu sifonier, baie si bucatarie open space;- Sus(15mp): dormitor cu pat, birou, biblioteca si dulap.DOTARI:- Centrala proprie pe curent cu calorifere-> consum redus datorita izolatiei cu vata bazaltica-> contract Hidroelectrica;- Cuptor pe curent;- Plita cu 2 ochiuri pe inductie si 2 ochiuri tip vitroceramic;- Hota de bucatarie;- Boiler de apa pe curent;- Aparat de aer conditionat cu invertor (poate fi folosit si pentru incalzire);- Combina frigorifica (frigider si congelator);- Masina de spalat rufe;- Cabina de dus;- Internet prin fibra optica (contract Digi);- Mobilierul ce se vede in fotografii: sifonier, mobila bucatarie, masa si scaune, pat, birou si scaun,biblioteca, dulap in dormitor, canapea cu spatiu de depozitare, masuta, fotoliu, cuier, dulap in baie;- Prize TV, una jos si una sus;- Interfon;- Contorizare: contor curent, apometru.FINISAJE:- Ferestre: 3 de tip Velux, cu sita pentru tantari, jaluzele exterioare si interioare;- Stare interior: buna;- Usa interior: celulara;- Usa intrare: metal;- Izolatii termice: interior, cu vata bazaltica;- Podele: gresie in baie si parchet in rest;- Pereti: faianta, vopsea lavabila;- Acoperis: tigla.ALTE DETALII ZONA:- Gradina comuna frumos amenajata cu arbusti si flori, cota de teren revenita acestui apartament fiind de 21 299;- Parcarea se poate face ori in fata casei - fara plata, ori chiar la parcul din fata casei - cu abonament rezidential la aprox 80 RON an (zona galbena);- Fantana in parcul de langa casa cu apa foarte buna de baut;- Zona linistita, cu 9 apartamente in total in casa.SERVICII IMOBIL:- Administrare - asociatie de proprietari deja infiintata;- Curatenie saptamanala - cu firma de curatenie;VECINATATI (in timpi de mers pe jos):- Universitatea de Vest si Universitatea Politehnica, la 5 minute- Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica, la 5 minute- Liceul Teoretic "Grigore Moisil", la 6 minute- Colegiul National de Arta "Ion Vidu", la 10 minute- Baza Sportiva Politehnica nr. 1, la 5 minute- Maternitatea Bega, la 3 minute- Farmacia FARMADO si DONA, la 3 minute- Magazinul Profi din Balcescu, la 5 minute si magazinul Profi 24 7 de langa Casa Tineretului, la 10 minute- Catedrala Mitropolitana, la 10 minute- Complexul Studentesc, la 13 minute- Statie de tramvai: linia 6, la 1 minutFara credit ipotecar.Date de contact: (Paula) sau (Mihai)

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Timis, Timisoara  - 53500 EURO Proprietar 53500 €
Vanzare garsoniera Timis, Timisoara - 53500 EURO Balcescu, Timisoara , jud. Timis

Persoana fizica vand apartament cu 1 camera 30 mp total ,situat la et.4 ,acoperis si pod, baie cu vana,hol,bucatarie ,centrala proprie cu gaz,termopane,clima,cablu TV/internet situat in Piata Balcescu 1 camera - Timisoara , 1 camera - Timis

53500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Timis, Timisoara  - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Timis, Timisoara - 51000 EURO Balcescu, Timisoara , jud. Timis

hermanmihai88 apartament 2 camere, zona balcescu, ideal investitie Timis Timisoara Balcescu

51000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Timis, Timisoara  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare apartament Timis, Timisoara - 125000 EURO Balcescu, Timisoara , jud. Timis

Pavel Proprietar, vand apartament cu 3 camere, decomandat, Balcescu Timis Timisoara Balcescu

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Timis, Timisoara  - 65000 EURO Proprietar 65000 €

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(