Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Vrancea, Focsani - 390000 EURO

390000 €  De vanzare
Vila/Casa luminoasa, noua, eleganta si spatioasa amplasata in zona de nord a municipiului Focsani, intr-un cartier de case linistit si ingrijit. Finalizata in 2010, aceasta are o fundatie solida din beton si fier (prezentam poze care demonstreaza acest lucru), fiind construita din bca, acoperita cu tabla Lindab, garaj cu usi sectionale automate, iar ferestrele au geamuri termopan. Constructia are o amprenta la sol de 146mp, este dezvoltata pe P+1, are o suprafata construita de 312 mp si este amplasata pe un teren in suprafata de 377 mp. In interior s-a avut grija de calitatea materialelor si a finisajelor pana in detaliu, iar pentru tamplaria interioara s-a optat pentru lemn masiv. Compartimentarea a fost gandita cu atentie si este conceputa dupa cum urmeaza: Parter – hol intrare (24,30mp), living room spatios (31,00mp), bucatarie deschisa (10,50mp), birou (15,60mp), baie (6,00mp), camera tehnica (6,00mp), garaj (20,20mp), terasa (20,86mp) Etaj – hol (27,70mp), dormitor 1 (19,50mp), dormitor 2 (26,00mp), dormitor 3 (15,60mp), dormitor 4 (14,00mp), dressing (6,90mp), baie (6,00mp), balcon (11,56mp) In functie de preferintele cumparatorului, proprietatea se poate vinde partial mobilata sau nemobilata. Mentionez faptul ca totul este complet nou si nu prezinta urme de utilizare. Case de vanzare - Focsani , Case de vanzare - Vrancea

Pe site din 13-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 262 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Focsani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Focsani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Focsani.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vrancea, Focsani  - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare casa Vrancea, Focsani - 175000 EURO Nord, Focsani , jud. Vrancea

Alexandra Casa P+1 Focsani Nord Proprietar vand casa P+1 suprafata utila 210 mp, suprafata teren 320 m.p., compartimentata astfel : parter 4 camere , baie, bucatarie model mediteranean, etaj terasa, baie de serviciu, trei camere decomandate + hol. Casa este izolata termic, beneficiaza de centrala pe gaz, toate utilitatile, AC, termopan , storuri AL, sistem supraveghere, parchet , gresie si gresie alese cu bun gust si moderne.doua intrari separate ideala pentru mai multe familii, birouri, after scool , etc. Curtea pavata, formata din foisor cu canapele ratan, lumini ambientale. Constructie finalizata 2015. Pret negociabil in limita bunului simt. Acte la zi pregatite pentru vanzare imediata.

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(