Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Giurgiu, Fratesti - 68000 EURO

68000 €  De vanzare
Persoana fizica vand casa cu suprafata construita de 400mp si depozit de 400mp pe teren de 4000mp, in Com. Fratesti, Jud. Giurgiu. Casa se afla la 8 km de Dunare si de granita cu Bulgaria. Aceasta este construita din boltari de beton torcretati cu plase de 10x10 si izolata cu termosistem de 10cm. Casa este compartimentata in 15 incaperi: 6camere, 2 bucatarii si 5 bai, un salon de 75mp si un salon de 200mp. Casa este COMPLET mobilata si utilata complet, cu gresie portelanata, parchet, termopane, curent trifazic si sistemul de incalzire este pe baza de centrala proprie si utilitati generale: apa, curent, canalizare. Terasa casei are 30mp, curtea are 200mp betonati pentru parcare si spatiu verde, pomi fructiferi, brazi si tuia. Deasemenea, detine doua foisoare de 45mp cu gratar si cuptor construit in stil rustic. Pretul este de 68.000 euro. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon: 0758.431.321

Pe site din 15-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Fratesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Fratesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Fratesti.

Este Fratesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Fratesti  - 12800 EURO Proprietar 12800 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Fratesti - 12800 EURO Fratesti, Fratesti , jud. Giurgiu

Vand teren intravilan in com FRATESTI str.Plopilor jud. GIURGIU cu suprafata de 1600 m2 .deschidere la strada principala (Plopilor) 29,51 ml si 54,26 ml pe strada Sfantul Ioan. Pe teren sunt plantati 50 pomi fructiferi altoiti in anul 3 de vegetatie. posibilitate de bransare la electricitate pe ambele parti, stalpii fata de teren sunt la o distanta de 8-10 ml. Racordat la apa potabila a comunei. Terenuri - Fratesti , Terenuri - Giurgiu

12800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(