Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Suceava, Frumoasa - 116000 EURO

116000 €  De vanzare
Duplexuri Cambridge-Aleea Dumbravi!Inspirate dupa un model intalnit in Anglia!Foarte bine gandite!Curte individuala si Terasa!acces separat!Toate utilitatile!Parter:living spatios,baie de serviciu,bucatarie open space!iesire suplimentara pe terasa!Etaj:3 dormitoare si baie!Zona frumoasa!Padurea aproape!Pret:116000 euro. Detalii 07******17 Case de vanzare - Paltin , Case de vanzare - Suceava

Pe site din 20-09-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 104 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Frumoasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Frumoasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Frumoasa.

Este Frumoasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Frumoasa  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Suceava, Frumoasa - 180000 EURO Frumoasa, Frumoasa , jud. Suceava

Va propunem spre vanzare o proprietate foarte frumoasa, situata in Bucovina, in comuna Fundu Moldovei, sat Botus. Proprietatea este formata dintr-o suprafata de teren de 15.119 mp , din care 12.114 mp intravilan si 3005 mp extravilan si o casa construita in anul 2015 , edificata astfel: * parter: hol, bucatarie, dormitor, living, baie, casa scarii, 2 terase, camera tehnica. * etaj: hol,3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, 3 balcoane ( unul mare pentru un singur dormitor, unul mare la comun pentru celelalte doua dormitoare si unul cu acces de pe hol) * foisor. Casa are incalzire centralizata cu centrala pe lemne ( centrala Atmos 50kw cu gazeificare), are doua panouri solare cu boilere pentru incalzirea apei menajere pe timp de vara, apa provine de la o fantana si este pompata cu ajutorul unui hidrofor ce se afla montat in camera tehnica,are fosa septica, este racordata la electricitate si internet. Datorita compartimentarii casa este potrivita atat pentru locuit , cat si pentru inchiriere daca se doreste acest lucru.( Este inscrisa in circuitul turistic si la Ministerul Turismului, cu portofoliu de clienti facut ). Se vinde complet dotata si utilata, asa cum se vede in poze, la pretul de 160.000 euro. Case de vanzare - Scheia , Case de vanzare - Suceava

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(