Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Suceava, Frumoasa - 230000 EURO

230000 €  De vanzare
Va prezentam o casa frumoasa si spatioasa situata in Ipotesti, Suceava. Aceasta proprietate ofera toate facilitatile necesare pentru un stil de viata confortabil si modern. Caracteristici principale: - Locatie: Ipotesti, Suceava - Numar de dormitoare: 5 - Numar de bai: 2 - Living generos pentru momente de relaxare si socializare - Bucatarie complet utilata - Garaj pentru a va proteja masina de intemperii - Terasa spatioasa pentru a va bucura de aerul proaspat si pentru a petrece timp in natura - Curte amenajata cu o mica livada cu pomi fructiferi, unde poti savura fructele proaspete Aceasta casa este situata la strada principala, oferind acces usor si comod la servicii si facilitati din zona. De asemenea, proprietatea beneficiaza de doua intrari in curte, atat de pe strada principala, cat si de pe strada secundara, facilitand accesul si oferind flexibilitate. Suprafata totala a terenului este de 5400 mp, oferind suficient spatiu pentru a va bucura de gradina, a organiza activitati in aer liber sau a extinde proprietatea conform preferintelor dumneavoastra. Aceasta casa reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care cauta o locuinta spatioasa si confortabila intr-o zona linistita . Pentru mai multe informatii si programarea unei vizite, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +4478*****933 Va invitam sa descoperiti aceasta proprietate unica si sa va imaginati cum puteti transforma aceasta casa in noul dvs. camin! Case de vanzare - Ipotesti , Case de vanzare - Suceava

Pe site din 16-10-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 210 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Frumoasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Frumoasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Frumoasa.

Este Frumoasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Frumoasa  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Suceava, Frumoasa - 180000 EURO Frumoasa, Frumoasa , jud. Suceava

Va propunem spre vanzare o proprietate foarte frumoasa, situata in Bucovina, in comuna Fundu Moldovei, sat Botus. Proprietatea este formata dintr-o suprafata de teren de 15.119 mp , din care 12.114 mp intravilan si 3005 mp extravilan si o casa construita in anul 2015 , edificata astfel: * parter: hol, bucatarie, dormitor, living, baie, casa scarii, 2 terase, camera tehnica. * etaj: hol,3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, 3 balcoane ( unul mare pentru un singur dormitor, unul mare la comun pentru celelalte doua dormitoare si unul cu acces de pe hol) * foisor. Casa are incalzire centralizata cu centrala pe lemne ( centrala Atmos 50kw cu gazeificare), are doua panouri solare cu boilere pentru incalzirea apei menajere pe timp de vara, apa provine de la o fantana si este pompata cu ajutorul unui hidrofor ce se afla montat in camera tehnica,are fosa septica, este racordata la electricitate si internet. Datorita compartimentarii casa este potrivita atat pentru locuit , cat si pentru inchiriere daca se doreste acest lucru.( Este inscrisa in circuitul turistic si la Ministerul Turismului, cu portofoliu de clienti facut ). Se vinde complet dotata si utilata, asa cum se vede in poze, la pretul de 160.000 euro. Case de vanzare - Scheia , Case de vanzare - Suceava

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(