Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 1 camere Calarasi, Frumusani - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
Vindem casa parte din duplex in satul Padurisu, comuna Frumusani (jud. Calarasi) Casa a fost construita in anul 2011, pentru uz personal, si este formata din parter si etaj, cu o suprafata utila de 142mp (inclusiv terasa) si o suprafata totala de 173mp. Terenul are suprafata de 999mp. Utilitati: curent electric, 2 puturi (casa si irigatii separat), fosa, generator curent pe benzina, cablu internet, antena TV FocusSat. Sistem incalzire: centrala pe peleti Biodom 27kW, calorifere, boiler 200l, semineu pe lemne cu cos fum Schiedel, panou infrarosu in baie etaj, aparat aer conditionat. Informatii detaliate Casa este dispusa astfel: Parter (suprafata utila 71,5mp): hol acces, bucatarie deschisa si living, camara, camera/birou, camera tehnica, baie si terasa Etaj (suprafata utila 70,8mp): hol, 1 dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare copii, 1 baie Pod - nelocuibil, insa un spatiu ideal pentru depozitare. Materialele utilizate pentru constructie: caramida porotherm Wienerberger, izolatie exterioara polistiren - 10 cm, tamplarie Veka cu 3 foi de sticla, tigla metalica Ruukki. Finisaje interioare de foarte buna calitate. Casa este dotata cu sistem de alarma cu senzori magnetici, infrarosu, geam spart si fum. Bucataria este mobilata si utilata. Scara este din lemn masiv de stejar, lucrata pe comanda. In living si holul de la etaj parchetul este din stejar masiv, iar in camere este dusumea de rasinoase. Toate usile sunt din lemn masiv. Curtea este amenajata cu plante si arbusti decorativi, pomi fructiferi, iar in fata curtii se afla o zona amenajata pentru parcarea a 4 masini. Gardul este din lemn cu soclu de beton, iar intre case exista gard despartitor din panouri de sarma cu gard verde. In lateral dreapta si spate este un teren arabil. In curtea din spate se afla o magazie de 20mp, garaj dublu tip carport, tarc si cusca pentru caine, precum si un spatiu pentru cultivat legume, cu sistem de irigatii. Toata curtea este irigata automatizat, cu sistem Hunter pe 6 zone si put separat. In sat se pot cumpara facil produse cultivate de tarani, precum si produse de origine animala. Strada este asfaltata, iar in sat se afla o biserica, o scoala si o gradinita, precum si mici magazine alimentare. La iesirea din sat se afla o benzinarie si o statie de autobuz, iar in apropiere se afla un magazin Mega Image, farmacie, fabrica de mezeluri Marisan si restaurantul Casa Anghel. Zona este linistita, cu aer curat, foarte potrivita pentru deconectarea de zi cu zi. De la etaj se poate vedea lacul.

Pe site din 06-07-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 142 m2
Suprafata teren: 999 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Frumusani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Frumusani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Frumusani.

Este Frumusani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Calarasi, Frumusani  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa Calarasi, Frumusani - 37000 EURO Frumusani, Frumusani , jud. Calarasi

Vand Vila, in Com.Frumusani Jud.Calarasi. Sus are un dormitor un hol si o baie . Jos are o sufragerie o baie si o bucatarie . Casa are toate conditile necesare d la centrala pana la apa. Garaj in curte pt masina.Pretul este d 37.000 € Case de vanzare - Frumusani , Case de vanzare - Calarasi

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Calarasi, Frumusani  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa Calarasi, Frumusani - 200000 EURO Frumusani, Frumusani , jud. Calarasi

Casa de vanzare com Frumusani...p+et+mansarda!!casa are 250m2,curtea 650 m2!instalatia de caldura si instalatia electrica este pe cupru,centrala pe peleti este noua,gaze la poarta!detin filmare de cand s.a inceput constructia pana la "rosu"!casa se poate vinde si mobilata!!mai multe poze in privat! Case de vanzare - Frumusani , Case de vanzare - Calarasi

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(