Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Calarasi, Fundeni - 320000 EURO

320000 €  De vanzare
Situata pe un teren500m2. Casa din caramida pereti 40cm grosime. Canalizare din cupru.2terase,fiecare dormitor are deschiderea an balcon .Curtea pavata cu travertin interior marmura si parchet la subsol beci canalizare camera tehnica gaze 3 bai. 2intrari porti automate,alarma. Vino vezi si decizi.

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Fundeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Fundeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Fundeni.

Este Fundeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Calarasi, Fundeni  - 33500 EURO Proprietar 33500 €
Vanzare casa 4 camere Calarasi, Fundeni - 33500 EURO Fundeni, Fundeni , jud. Calarasi

ANDREI FELIX TANASE Casa + gradina la 16 km de Bucuresti Vand casa de locuit si terenul aferent curtii , in suprafata totala de 806 mp .Deschiderea la strada a curtii este de aproximativ 26 ml . Proprietatea , cu amprenta la sol de 125 mp este compusa din : 4 camere + baie + doua holuri + bucatarie , beci si camara + doua incaperi magazii in spatele casei , cu doua usi de acces . De asemenea dispune de : electricitate , TV internet , Aer conditionat , doua sobe teracota , parchet in toate camerele recent zugravite , apa curenta ( in casa )+ 2 robineti in curte + put de apa cu pompa si gaze la strada ;Casa este cu peretii din paianta si tencuita la exterior + izolata cu polistiren pe fata si lateral , gard cu sipca metalica la drum , cu doua porti de acces betonate , drum asfaltat , la 5 minute de statiile de tren si maxi taxi . Are bolta metalica cu vita de vie , pomi fructiferi ( cires + puieti de cires si cais ) , nuc in gradina din spate , garaj , cuptor pe vatra mare si anexe gospodaresti ;Proprietatea este situata la 16 km de Bucuresti , cu iesire spre Autostrada Soarelui spre Vadu Anei Branesti la 5 km si spre Cernica Bucuresti la 7.2 km .Casa este libera si are toate actele necesare vanzarii .

33500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(