Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
Monica claudia Popescu inchiriez garsoniera Craiter Garsoniera, mobilata, centrala proprie, frigider, aragaz, masina de spalat, curata, gradinita, scoala, transport in comun, aproape

Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 69
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 28 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Brasov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 320 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Benu Magirescu inchiriez garsoniera in Brasov cartier tractorul str.Liviu Rebreanu Nr 56 ,etaj 2 ,complet mobilata. Garsoniera are 42 mp ,cu balcon intr-un bloc cu 3 etaje .Garsoniera se afla la prima inchiriere ,totul este nou.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 270 EURO lunar Proprietar 270 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 270 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Lezeriucb Inchiriez Garsoniera Racadau Proprietar ofer spre inchiriere Garsoniera 40 mp in Racadau, mobilata,utilata(fara televizor),aer conditionat,centrala termica,balcon de 8 metri inchis cu geam termopan ,beci,etaj 6,din 6,blocul dispune de lift!

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 450 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Apartament complet mobilat si utilat, in stare foarte buna. Dresser separat. Parcare privata. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 400 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Cristi Olteanu Inchiriez apartament 2 camere Brasov Brasov Central

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 530 EURO lunar Proprietar 530 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 530 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

silviu Apartament 2 camere cu loc de parcare, Onix Proprietar, ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere, premium, finisaje de lux, decomandat, cu loc de parcare si vedere spre Bulevardul Grivitei si Tampa la etajul 2 din 8.Apartamentul este compus din sufragerie, dormitor, bucatarie, baie si hol. Finisajele sunt de calitate premium cu granit in sufragerie, bucatarie si hol, parchet in dormitor si marmura pe pereti in bucatarie. Ca si dotari, apartamentul contine masina de spalat vase, masina de spalat rufe, centrala proprie, aer conditionat, aragaz, cuptor microunde, hota, frigider, usa metalica, geamuri termopan cu izolare fonica etc. Toate utilitatile sunt separate, avand contoar de gaz, apometre si contoar electric individuale. La cerere se poate instala si un televizor LCD LG de 110".Locul de parcare este al apartamentului si se poate folosi doar de catre chirias. Balconul este deschis si se poate folosi ca si terasa, pentru a putea admira Tampa si orasul Brasov.In zona se gasesc numeroase sedii de banca, magazine, statii de autobuz, zona fiind un punct important pentru oras. Distanta pana in centrul istoric este de aproximativ 2 km, respectiv 20 de minute.Apartamentul se inchiriaza asa cum se vede in poze. Se va percepe o garantie, echivalentul unei luni de chirie.

530 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 3000 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

mihai_borsos Inchiriez apartament 3 camere Centrul civic Brasov Proprietar, inchiriez apartament cu 3 camere decomandat, 2 grupuri sanitare , 2 balcoane, zona centrul civic Brasov, complet utilat, parcare proprie, etaj 3 8. Finisaje si dotari de top .Imobilul se afla la 2 minute de AFI MALL si scoala 8.Dotari:Televizoare smart in fiecare cameraMasina de spalat,Centrala proprieFrigider, cuptor microundePlita gaz, cuptor electricSemineu electric decorativ Apartamentul este la prima inchiriere, totul este in perfecta stare .Chiria este 3000 lei luna, contractul se va inregistra la ANAF.Chiria se poate negocia pentru perioade mai lungi .SE PERCEPE O CHIRIE GarantieEXCLUS COMISION(AGENTIE)

3000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 450 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu loc de parcare si boxa. Este situat in apropierea centrelor comerciale din zona. Exclus fumatori si animale de companie. Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon 07******29. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 600 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Madalina Muresan Proprietar- inchiriez apartament 2 camere complet mobilat si utilat Particular, inchiriez apartament premium cu 2 camere, decomandat! Apartamentul este complet mobilat si utilat este compus din 2 camere, astfel: - Living cu o suprafata generoasa; - Dormitor cu dressing; - Bucatarie complet utilata; - Hol; - Baie cu cada. Apartamentul dispune de dotari premium, astfel: - Centrala termica cu incalzire in pardoseala; - Tamplarie PVC cu geam termopan; - Loc de parcare; - Finisaje premium.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 425 EURO lunar Proprietar 425 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 425 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Mars Marse Casa de inchiriat zona buna Brasov Brasov Brasov

425 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 500 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Carmen Cioric Apartament tip studio de inchiriat Brasov Brasov

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 330 EURO lunar Proprietar 330 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 330 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

flow pastel Proprietar garsoniera decomandata str. Uranus (piata Astra - Orizont) Particular, ofer spre inchiriere garsoniera in bloc de apartamente, pe str. Uranus (piata Astra - Orizont), 35 mp, parter 4, confort.I, decomandat, renovata complet, izolata termic, usa metalica, termopan, partial mobilata si utilata (are frigider si masina de spalat). incalzire cu panouri radiante si boiler. Pret 330 luna + o luna garantie, se inchiriaza pe minim 6 luni. Ideal 1, maxim 2 persoane. Colaborez cu agentiile (dar nu platesc comision). Detalii suplimentare la telefon

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 175 EURO lunar Proprietar 175 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 175 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Maria garsoniera de inchiriat garsoniera de inchiriat (camera de camin) in noua,ara toate utilitatile separate,incalzirea se face cu convector pe gaz iar apa calda cu boilere electriceae afla la etajul.3 din 4,nu este pe colt,de preferat o singura persoana e micuta este mobilata, utilata cu strictul necesar plata se face,o luna garantie si o luna chiria, mai mult inf.la tel. .

175 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 500 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Avem bucuria de a-ti prezenta un apartament deosebit in inima Ghimbavului, Brasov! Cu o atmosfera moderna si accente clasice, acest apartament cochet de 57 mp, situat la etajul 3/3, este exact ceea ce cautati pentru a-ti crea un camin plin de confort si bucurie. Complet utilat si mobilat: cu bucatarie, dormitor, living, baie, camera de depozitare si balcon, acest loc este gata sa te intampine cu bratele deschise. in plus, in living, vei gasi o canapea extensibila, ideala pentru serile relaxante. Acest spatiu, nu este doar un apartament – este o experienta. Fiecare coltisor al sau reflecta atentia la detalii si pasiunea pentru frumos. Si ce este si mai minunat, este aproape de biserica, Mega Image, Carrefour, sala de sport, pizzerie, restaurant, salon coafura, patinoar, gradinita si statie de autobuz, facilitati ce iti vor face viata si mai comoda. in plus, apartamentul este la doar 5 minute distanta cu masina fata de aeroportul Brasov. Pentru orice informatii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, suntem aici sa te ajutam. impreuna, putem face din acest loc casa visurilor tale! 2 camere - Ghimbav , 2 camere - Brasov

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 2500 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Malancioiu Alexandra Apartament 3 camere de inchiriat Brasov Brasov

2500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 950 EURO lunar Proprietar 950 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 950 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Bogdan Paltineanu Inchiriez ap. 2 cam. Cosmopolit Tex (Aula Universitatii), nou, decomandat, u parcare Inchiriez ap. 2 camere in complex Cosmopolit Tex, mobilat si utilat, totul nou, decomandat, etaj 5 din 6, lift, cu parcare subterana, incalzire in pardoseala, balcon, 62 mp.

950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 500 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Apartament 50 m2, compus din dormitor si living cu bucatarie, baie si dressing, complet mobilat si utilat, situat in Vivamus Residence. Apartamentul este situat la parter, are terasa, gradina de 65m2, loc de parcare si acces la toate facilitatile complexului: loc de joaca pentru copii, gratar, teren de sport, farmacie, supermarket. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 400 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Valeria Inchiriez ap 2 camere Inchiriez ap 2 camere, nemobilat, zona rezidentiala (Carpatilor 93). In pret este inclus si locul de parcare si boxa. Apartamentul este disponibil din ianuarie 2024. Daca prezinta interes pentru dv. va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 300 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Angela Mamedova Garsoniera langa spitalul Judetean Brasov Brasov

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 250 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Florin Petru Circiumaru Chirie de inchiriat ap 2 camere in brasov ofer 250 euro Brasov Brasov

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Brasov, Brasov  - 410 EURO lunar Proprietar 410 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Brasov, Brasov - 410 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Apartament la casa in curte comuna, trei camere:living la parter si doua dormitoare la etaj,80 mp,baie,centrala termica,utilat,mobilat,masina de spalat vase,masina de spalat rufe,frigider,debara,curte,beci,spatiu de depozitare(magazie),gradina ... 3 camere - Brasov , 3 camere - Brasov

410 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 550 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Istratie Inchiriez apartament 2 camere, modern si confortabil Brasov Brasov

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 550 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Daniel Maxim Inchiriere apartament 3 camere. Brasov Brasov

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 550 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Daniel Maxim Inchiriere apartament 3 camere. Inchiriez apartament 3 camere in Brasov cu parcare in zona Harmanului--Vlahuta.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 350 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Maricica Moisuc Inchiriez App Brasov zona Avangarden Brasov Brasov

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 199 EURO lunar Proprietar 199 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 199 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

MOTEA Inchiriez apartament regim hotel mall coresi 2 camera Apartament 2 camera la Bulevard locatie moderna si curata care dispune de 2 camera spatioasa pat dublu ,coltar extensibil, bucatarie complet mobilata si utilata , baie cu toate toate dotarile spalat de vase spalat de rufe 2 televizoare ,wifi

199 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 480 EURO lunar Proprietar 480 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 480 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

apartament 2 camere zona (strada Lunga) ,zona linistita dotat utilat cu curte interioara loc de parcare privat 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(