Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Neamt, Garcina - 129999 EURO

129999 €  De vanzare
Vila este situata la intrarea in com.Garcina ( la 400 metri de Pensiunea Balan), amplasata pe o suprafata de 700mp teren; locatia este deosebita avand in fata padurea iar in spate paraul Cuejdi. Suplimentar, dar fara acte, mai dispune de o suprafata de 300 mp la limita cu paraul unde am amenajat o livada. Casa este structurata astfel: --parter (100mp) construit din beton si caramida si cuprinde holul de intrare, o bucatarie ,un dresing si o baie ( are atasata o sauna uscata) -etaj (100mp) construit din grinzi masive din lemn chertate si cuprinde un living "open space" si o terasa (15mp) -mansarda(60mp) cuprinde 3 dormitoare si o baie de serviciu. La exterior,casa este izolata cu termosistem de 10cm si tencuiala decorativa. Incalzirea este cu centrala pe lemne (automatizata si prevazuta cu puffer ), alimentarea cu apa este de la reteaua PNt. Alimentarea cu energie electrica este suplinita in caz de avarie de un generator electric diesel de 5kva ce porneste automat. Anexe sant un garaj ce are inprelungire un spatiu de depozitare lemne de foc si un "sopron" ce adaposteste un gratar, un cuptor de cozonaci si o plita cu rola. Atat poarta principala cat si usa garajului sunt cu deschidere automata din telecomanda. Accept cumpararea prin "prima casa" sau credit ipotecar...etc Pentru mai multe detalii sau foto ma puteti contacta la nr de tel 759 - arata telefon - . Va rog nu ma mai deranjati inutil ! Pretul este foarte putin negociabil ! Va multumesc.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 700 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Garcina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Garcina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Garcina.

Este Garcina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(