Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Geoagiu - 59000 EURO

59000 €  De vanzare
Vand casa constructie 2018 la cheie situata in orasul Geoagiu la o distanta de 3000 metri de bazinele daco-romane din Geoagiu Bai cu toate utilitatile (GAZ, APA, CURENT, CANALIZARE ), drum asfaltat pana la poarta.Distanta de 30 km pana la Deva si 30 km de Alba Iulia si 5 km de intrarea/iesirea pe autostrada. Suprafata terenului este de 1200 mp iar amprenta la sol a casei este de 9x9 metri plus o terasa de 24 mp. Casa este ridicata din Bca, acoperita cu tigla ceramica portelanata ( garantie 40 ani), are termopane de calitate Rehau facute pe comanda la fabrica din Simeria, in interior finisarile sunt de cea mai buna calitate, gresie, faianta, parchet laminat, mobila de bucatarie la comanda, mobilier de baie. Pod mare cu o suprafata de 40 mp cu posibilitate de mansardare. La 500 metri se afla un supermarket de unde puteti achizitiona cele necesare. Ca investitii optionale ar fi termoizolarea casei pe exterior si montarea unei centrale termice ( costuri totale de maxim 3500 euro). Terenul este pozitionat Nord-Est cu soare toata ziua, aerul foarte curat, vecini de calitate. Receptia casei a fost facuta, acte pe casa si teren la zi. Pretul este de 59000 euro negociabil in limita bunului simt. Se poate achizitiona inca o parcela alaturata de inca 1200 mp optional,la pretul de 10 euro mp. Nu raspund la mesaje si nu doresc sa fiu contactat de agentii imobiliare.

Pe site din 18-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1200 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Geoagiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Geoagiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Geoagiu.

Este Geoagiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Geoagiu  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Hunedoara, Geoagiu - 60000 EURO Geoagiu, Geoagiu , jud. Hunedoara

Casa de vanzare in localitatea Geoagiu cu toate utilitatile plus dependinte Case de vanzare - Geoagiu , Case de vanzare - Hunedoara

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Geoagiu  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare casa Hunedoara, Geoagiu - 250000 EURO Geoagiu, Geoagiu , jud. Hunedoara

Cladirea principala este compusa din: -PARTER: SERVICE AUTO care are 4 hale, baie, birou, autorizat de RAR. -ETAJ 1: CASA LOCUIBILA: 3 dormitoare, baie, bucatarie, living de 40mp, balcon de 10 m lungime. Toata suprafata este construita in 2007. A doua cladire este RESTAURANTUL care contine: -bucatarie: autorizata de DSP si DSV pt organizare de evenimente de 100 persoane. Este dotata cu toate aparaturile necesare, inclusiv pt pizza (cuptor pizza, malaxor, intinzator aluat, aragaz, hota, etc.) -restaurantul are o suprafata de 100 locuri, are toate dotarile (mese, scaune, frigidere, vesela, instalatie de sonorizare profesionala) + bar echipat (lumini, masina de fum si de baloane etc. Restaurantul contine si o terasa de 35 de locuri. Aceasta fiind echipata + 2 anexe de depozitare. Spatiul contine si o CURTE. Spatiul este in orasul Geoagiu, jud. Hunedoara. Pentru mai multe detalii, sunati la nr de telefon afisat 07******33 Pretul este negociabil!! Case de vanzare - Geoagiu , Case de vanzare - Hunedoara

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Geoagiu  - 280000 EURO Proprietar 280000 €
Vanzare casa Hunedoara, Geoagiu - 280000 EURO Geoagiu, Geoagiu , jud. Hunedoara

Sorin Uritescu Casa cu 2 spatii comerciale(service auto si restaurant) Cladirea principala este compusa din:-PARTER: SERVICE AUTO care are 4 hale, baie, birou, autorizat de RAR. -ETAJ 1: CASA LOCUIBILA: 3 dormitoare, baie, bucatarie, living de 40mp, balcon de 10 m lungime. Toata suprafata este construita in 2007.A doua cladire este RESTAURANTUL care contine:-bucatarie: autorizata de DSP si DSV pt organizare de evenimente de 100 persoane. Este dotata cu toate aparaturile necesare, inclusiv pt pizza (cuptor pizza, malaxor, intinzator aluat, aragaz, hota, etc.) -restaurantul are o suprafata de 100 locuri, are toate dotarile (mese, scaune, frigidere, vesela, instalatie de sonorizare profesionala) + bar echipat (lumini, masina de fum si de baloane etc. Restaurantul contine si o terasa de 35 de locuri. Aceasta fiind echipata + 2 anexe de depozitare. Spatiul contine si o CURTE. Spatiul este in orasul Geoagiu, jud. Hunedoara. Pentru mai multe detalii, sunati la nr de telefon afisat Pretul este in euro si negociabil!!

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Geoagiu  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Hunedoara, Geoagiu - 60000 EURO Geoagiu, Geoagiu , jud. Hunedoara

Vand casa la rosu 100 mp cu utilitati la poarta in centrul orasul GEOAGIU mai multe poze si detalii la tel pretul este de 60000 euro negociabil Case de vanzare - Geoagiu , Case de vanzare - Hunedoara

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(