Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 1 camere Dambovita, Gheboieni - 41000 EURO

41000 €  De vanzare
Vand casa noua P+M + garaj dublu tip foisor . Amprenta la sol fiind de 103mp. Constructie 2010 cu finisaje moderne si tamplarie pvc cu geam termopan, casa dispune de izolatie termica , este dotata cu centrala termica pe lemne cu camera proprie si separata,Este racordata la utilitati, canalizare proprie si dispune de scara exterioara. La parter este complet finisata, etajul aprox 70% . La parter se regasesc urmatoarele: 1 living 22.5 mp 1 dormitor 18 mp 1 bucatarie 10 mp 1 baie 8 mp 1 hol 10 mp. La etaj se regasesc urmatoarele: 1 dormitor 10 mp ( finisat ) 1 dressing 10 mp ( este din labriu si complet terminat) 1 dormitor generos aprox 20 mp. ( necesita finisare) 1 hol 10 mp ( necesita finisare) In partea din spate a curtii se afla o bucatarie de vara complet finisata si locuibila. Casa are iesire stradala pe DN 72A la 12 km de targoviste, pe un teren de 1344 mp si un peisaj superb. Mai multe detalii la telefon. Toate actele sunt in regula. Pretul este fix. Schimb cu apartament 2 camere ( maxim 25.000 euro ) plus diferenta.

Pe site din 18-06-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 103 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gheboieni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gheboieni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gheboieni.

Este Gheboieni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Gheboieni  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa Dambovita, Gheboieni - 17000 EURO Gheboieni, Gheboieni , jud. Dambovita

Marius Casa de vanzare Proprietar vand casa batraneasca si curte, teren=1360 mpSituata in Com. Tatarani Sat. Gheboieni Casa are electricitate Conducta de apa la poartaDeschidere curte 14 m Strada asfaltata Foarte aproape de Targoviste Casa are cadastru si toate actele la zi.

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(