Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Ghimbav - 103000 EURO

103000 €  De vanzare
Vand apartament 2 camere decomandat, etajul 2, mobilat si utilat complet, modern. Apartamentul este situat in imobil cu 2 etaje, intr-un cartier nou , cochet, iar constructia este noua, finalizata in anul 2020. Locuinta este utilata complet (aer conditionat, masina de spalat rufe, combina frigorifica, TV, hota, plita cu inductie, cuptor, centrala termica - toate marci premium)] si mobilata, de asemenea calitate premium. Suprafata utila a apartamentului este de 60 mp Case de vanzare - Ghimbav , Case de vanzare - Brasov

Pe site din 13-09-2024
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ghimbav.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ghimbav. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghimbav.

Este IAR zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Ghimbav  - 295000 EURO Proprietar 295000 €
Vanzare casa Brasov, Ghimbav - 295000 EURO IAR, Ghimbav , jud. Brasov

Casa complet utilata si mobilata situata in Ghimbav cartierul Florilor (NymHouse) Suprafata utila cca 115 mp. Curte 250 mp. Parter: •Living spatios+zona de luat masa •Bucatarie utilata complet (frigider side by side, plita si hota, masina de spalat vase, espressor cafea) (Lg, Smeg si Miele, Delonghi) •Baie cu cabina de dus tip walk-in (masina de spalat rufe si uscator de rufe Miele) Etaj: 3 dormitoare plus baie cu cada Podul este izolat iar podeaua este amenajata cu parchet. in fiecare camera este termostat individual(WIFI) pentru un consum redus si pentru confort sporit in fiecare camera. Atat geamurile cat si usile sunt prevazute cu plase pentru insecte iar geamurile dormitoarelor au si jaluzele exterioare. Curtea este amenajata cu foisor, gratar pe gaz si magazie pentru depozitare. Se preda complet mobilata si utilata. EXCLUS AGENTII! Pentru mai multe detalii sunati la nr. din anunt. Case de vanzare - Ghimbav , Case de vanzare - Brasov

295000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(