Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Timis, Gladna Romana - 44 EURO

44 €  De vanzare
Vand imobil Vand imobil suprafata totala desfasurata 244 mp din care : corp principal din caramida 97 mp, cu 3 camere, hol si o baie; corp principal cu pereti din lemn, 88 mp, cu 2 camere si un hol; anexa din caramida 37 mp ; anexa din lemn 22 mp (bucatarie si camara); curte 78 mp, betonata; gradina 2878 mp.Teren extravilan 2 ha, impartit in 4 loturi.Utilitati: curent electric, racordare la reteaua publica de apa si/ sau la fantana din gradina, incalzire cu lemne, sobe de teracota, boiler electric si pe lemne in baie.Imbunatatiri: gresie si faianta in baie si bucatarie, podele din lemn in camere. Zugravit interior/ exterior ultima data in 2016

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 244 m2
Suprafata teren: 2878 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gladna Romana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gladna Romana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gladna Romana.

Este Gladna Romana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Gladna Romana  - 56500 EURO Proprietar 56500 €
Vanzare casa Timis, Gladna Romana - 56500 EURO Gladna Romana, Gladna Romana , jud. Timis

Ion Marinescu Casa de vanzare Gladna Romana, judetul Timis Vand casa in Gladna Romana, strada Principala nr. 102, Judetul Timis, alcatuita din: 2410 mp suprafata intravilan, cu 5 camere in suprafata de 185 mp, anexe cu suprafata de 59 mp, mobilata, dotata, disponibila imediat.Suplimentar este disonibila o suprafata de 20142 mp teren extravilan.Pentru detalii suplimentare tel.

56500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(