Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Arges, Glambocu - 109000 EURO

109000 €  De vanzare
Vila pe deal, langa padure, teren 1100 mp, Pitesti periferie Casa 5 camere, P+M, zona Bascov-Glamboc, situata la 1,5 km de intersectia sens giratoriu Bascov, 2 km de Carrefour, 3 km de Lidl. Zona superba, linistita, pe deal, langa padure, Constructie 2004, BCA, Izolatie termica 10 cm, toate utilitatile: apa, curent, gaz, canal. Centrala termica gaz, semineu, suprafata 165 mp, compartimentare: Parter: bucatarie, living, dormitor, baie, terasa. Etaj: baie, 3 dormitoare, 2 terase. Teren 1100 mp, deschidere 12ml, curte ingrijita, alee pavata, gradina cu instalatie de irigare cu apa din put cu hidrofor, 25 pomi fructiferi pe rod, vita de vie pe rod. Magazie de lemn, 30 mp, barbeq de caramida, casuta de lemn in copac, Merita vazuta.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 165 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Glambocu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Glambocu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Glambocu.

Este Glambocu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Glambocu  - 16999 EURO Proprietar 16999 €
Vanzare casa Arges, Glambocu - 16999 EURO Glambocu, Glambocu , jud. Arges

Vand casa batraneasca plus teren,loc.Gura Crucilor,com.Danicei.Zona este foarte linistita imprejmuita de padure. Suprafata totala 5552 mp. Mai multe detalii la telefon. Pretul este in euro,usor negociabil. 07******83 Case de vanzare - Glambocu , Case de vanzare - Arges

16999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Glambocu  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa Arges, Glambocu - 78000 EURO Glambocu, Glambocu , jud. Arges

Va prezentam o proprietate exceptionala (nefinalizata) , situata intr-un cadru natural deosebit. Imobilul este compus dintr-un teren intravilan cu o suprafata de 500 m.p., pe care este amplasata o casa cu influente arhitecturale mediteraneene, construita la sol, cu o suprafata de 144 m.p.. Proiectul include 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, 1 toaleta de serviciu, 2 dressinguri, 1 bucatarie, 1 camera pentru birou si 1 terasa. Interioarele sunt spatioase si bine iluminate, oferind o priveliste uimitoare spre peisajul natural din jur. Fiecare detaliu a fost conceput cu atentie, creand un spatiu elegant si primitor. Proprietatea se afla in Satul Glambocu, Comuna Bascov - Pitesti, intr-o zona rezidentiala inconjurata de padure, liniste si case frumoase. Chiar daca casa nu este complet finalizata, aceasta ofera o oportunitate perfecta pentru viitorii proprietari de a-si personaliza spatiul conform propriilor viziuni si gusturi. Pana in prezent, au fost finalizate urmatoarele lucrari: zidaria, instalatia electrica in proportie de 60%, tavanul tencuit, izolarea, adeziv si decorativ (mai trebuie data o mana). De asemenea, sunt deja implementate sistemele de scurgere, electricitate si gaze. Pret: 85.000 Euro Date de contact: 1. Marcel: 0040*******18; 2. Walter: 00474*****21. Case de vanzare - Bascov , Case de vanzare - Arges

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(