Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Bucuresti, Capitale - 2200 EURO lunar

2200 €  De inchiriat
PROPRIETAR inchiriez apartament casa vila rezidential office PROPRIETAR inchiriez apartament in vila in zona Capitale, Str Haga Nr 7 Potrivit pentru: locuinta- rezidential; office, activitate de birou sau mixt Etajul 1 si 2 in suprafata utila totala de 240 mp Cele doua etaje comunica direct prin scara interioara, tip duplex Complet amenajate, cu finisaje moderne. Se inchiriaza nemobilat. Fiecare etaj beneficiaza de centrala termica pe gaz, proprie. Aere conditionate in toate camerele. Cate 2 bai Per nivel. O Bucatarie la etajul 2 iar la etajul 1 se poate reamenaja, traseele existand. Cladire deosebita, interioare spatioase, luminoase, camere foarte inalte. Inclusa in pret se gaseste si o boxa de 9mp, in demisolul cladirii. Imobilul beneficiaza de o curge cu gazon si flori. Locuri de parcare se gasesc la liber, pe strada si in dreptul imobilului. Strada linistita, in apropiere se afla scoala si liceul I.L. Caragiale, magazine alimentare, benzinarie, farmacii NON-stop, cafenele si restaurante de lux; statii de autobuz, statia de metrou Piata Victoriei, pe parerea cu Guvernul Romaniei, la 7 min mers pe jos. Disponibil deindata. Case de inchiriat - Sectorul 1 , Case de inchiriat - Bucuresti

Pe site din 11-03-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 240 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Capitale zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Capitale  - 4390 EURO lunar Proprietar 4390 €
Inchiriere casa Bucuresti, Capitale - 4390 EURO lunar Capitale, Bucuresti

Propietar , ofer spre inchiriere vila construita in anul 2008, situata intr un cartier linistit , pozitia este una exceptionala, proprietatea situandu-se in cea mai prestigioasa zona a Capitalei, mai exact in Dorobanti , zona capitale, Disponibilitate imediata . Imobilul este dispus pe 4 nivele ( demisol 80 mp , parter: 73 mp, etaj 1 : 94 mp , etaj 2 : 92 mp si masarda : 52 mp ) , doata cu Ct propie, AC , 2 locuri de parcare , alarama , etc , Proprietatea este pretabila pentru birouri, rezidenta. sediu firma, cabinete de consultatnta sau avocatura . clinici , etc , Case de inchiriat - Sectorul 1 , Case de inchiriat - Bucuresti

4390 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(