Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere Neamt, Piatra Neamt - 67000 EURO

67000 €  De vanzare
Apartament de vanzare piatra neamt calea romanului Vand apartament 4 camere (calea romanului -Darmanesti) in suprafata totala de 107 m patrati Constructie din caramida finalizata in 1996 Geamuri termopan cu 2 randuri de sticla reflexiva cu protectie termica. Glafuri interioare si exterioare din marmura Usa intrare premium din metal,antiefractie Doua bai Instalatia electrica si sanitara a fost facuta in totalitate. Necesita doar montarea gresiei,parchetului si alegerea culorii Etaj 4 Bloc acoperit cu tigla Se accepta credit prima casa . Sunt proprietar Nu se percep comisioane . Exclus agentiile Mai multe detalii la numarul de telefon: 07******62 4 sau mai multe - Piatra Neamt , 4 sau mai multe - Neamt

Pe site din 07-07-2023
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 107 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Piatra Neamt.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Piatra Neamt. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Piatra Neamt.

Este Calea Romanului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Neamt, Piatra Neamt  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament Neamt, Piatra Neamt - 65000 EURO Calea Romanului, Piatra Neamt , jud. Neamt

Iulia 73 mp, parter, 3 camere, Calea Romanului Cauti un apartament intr-un cartier verde si foarte linistit, departe de zona zgomotoasa cu trafic intens? Vrei sa-ti finisezi apartamentul dupa bunul tau gust? Incearca o vizita la adresa: str. Nufarului, nr.5, bl. B3, sc. B, parter. Are 73 de mp locuibili (87 mp construiti), 3 camere decomandate, ce au vedere in ambele parti insorite ale blocului, o bucatarie generoasa de cca 8,50 mp, asta daca nu iei in calcul si debaraua, care poate fi folosita ca o prelungire a bucatariei, ce are o suprafata de 3,30 mp. Relatii la numarul de tefon din anunt.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(