Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Dolj, Goicea - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa 3 camere,hol,beci.Suprafata teren 2700 m.Informatii la telefon 0768627595.Pret negociabil.

Pe site din 22-02-2023
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Goicea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Goicea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Goicea.

Este Goicea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Goicea  - 9700 EURO Proprietar 9700 €
Vanzare casa Dolj, Goicea - 9700 EURO Goicea, Goicea , jud. Dolj

DESCRIERE Imobilul este situat in intravilanul Comunei Goicea, str Nicolae Iorga , Nr 7 , DOLJ - la 50 min de Craiova , 20 min de Segarcea & 20 min de Dunare . Compus din : 1. Teren in suprafata totala de 810 mp 2. Constructia cu destinate locuinta are suprafata construita la sol 90mp din caramida acoperita cu tigla , cu un total de 5 camere 3. Contructie cu destinatie anexa 91 mp din caramida acoperita cu tigla 4. Contructie cu destinatie anexa 39mp din lemn acoperita cu tigla . Detalii : • Interiorul casei este mobilat in 2 camere - ( cele 2 sunt prevazute cu hol la intrare si hol de legatura intre ele - sunt gata de locuit ( in total 45m2 -suprafata este decomanndata - fara igrasie) iar restul de 3 camere necesita reamenajare • Curte este spatioasa si impartita pe 3 zone / inchisa cu 3 seturi de porti de fier forjat pt fiecare zona • Fantana apa cu diametru mare de 1m jum - apa potabila . • Aditional : In continuarea casei - Sala din caramida si barne de lemn inchisa cu structura metalica si usa de fier. • Grajd lemn pt animale + Sala hambar pt depozitare : grane / lemne • Accesorii pt gospodarie valabile Localitatea Goicea are un centru Medical deschis 24h / Magazine pt Cumpararturi / Farmacii / Scoala 1-8 / Gradinita copii Informatii suplimentare Status : • Singurul propietar , locuinta are cadastru si este intabulata in evidentele primariei Goicea Case de vanzare - Goicea , Case de vanzare - Dolj

9700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dolj, Goicea  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Dolj, Goicea - 30000 EURO Goicea, Goicea , jud. Dolj

Fanel Sanda Casa de vanzare Goicea Dolj Goicea

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(