Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Hunedoara, Gothatea - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Vand casa cu etaj, situata pe DN 7,(e68) la 30 km de Deva, 300 m de la iesirea de pe autostrada, 500 m de Gurasada Park. Imobilul este situat in Gothatea si este compus din doua parti: casa cu etaj, compusa din 5 camere, 2 holuri tip living, bucatarie, camara, partial termopan, sobe de teracota, parchet, gresie, baie utilata, apa curenta+fantana cu hidrofor si apa potabila,balcon,veranda, si casa separata, compusa din doua camere, bucatarie si bucatarie de vara. Anexe multiple, pretabile pentru cresterea animalelor, pivnita cu pereti dublii, gradina mare, cu vita de vie si livada cu pomi fructiferi, suprafata totala 5100 mp,in Gothatea Com Gurasada. Casa este in stare buna si se poate vinde si complet mobilata si utilata, caz in care se poate preda imediat. Casa poate fi utilizata de 1=2 sau 3 familii. Acte in regula. Pretul este 45000 euro si este negociabil. Se accepta si cumpararea prin credit sau prog prima casa. Se pune la dispozitie teren arabil in zonele limitrofe fara alte costuri suplimentare.Se poate discuta si schimb cu apartament 3-4 camere doar in Alba Iulia(+ - diferenta in functie de situatie). Cine este interesat poate face o oferta de pret rezonabila prin mesaj la acest anunt. Nu intrebati care e ultimul pret, nu exista asa ceva, putandu-se negocia in diferite variante. Se poate oferta si ulterior negocia direct. Pretul este negociabil si poate fi redus mult daca exista un interes real de achizitie.

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5100 m2
Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gothatea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gothatea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gothatea.

Este Gothatea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(