Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Gottlob - 33000 EURO

33000 €  De vanzare
Persoana particulara vand casa la tara in localitatea Gottlob, jud. Timis, formata din doua cladiri in curte. Prima cladire are 3 camere, din care 2 la strada, cu geamuri termopan, camara alimente, hol inchis, bucatarie, beci. A doua cladire e constructie noua, formata la parter din garaj, baie, bucatarie, camara alimente, iar la etaj din 2 camere dintre care una cu balcon la strada si un hol, cu usi si geamuri termopan. Mai cuprinde anexe gospodaresti, gradina, gradinita flori, vita de vie, pomi fructiferi, total 18 arii. Incalzirea se face pe lemne, existand sobe de teracota. Exista utilitati de apa si curent. Zona este deosebita, ea fiind "tara pepenilor" din Banat, pamantul este deosebit de fertil si se poate cultiva orice. Cine iubeste sa savureze pepeni si lubenita, proaspat culesi din camp, si la pret de producator, sau cine doreste sa- si produca singur, merita sa devina proprietarul acestei locuinte! Numar camere: 5, numar bai: 1, suprafata utila: 1800, suprafata totala: 1800 Telefon de contact 0726642630

Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gottlob.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gottlob. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gottlob.

Este Gottlob zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(