Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Neamt, Alexandru cel Bun - 87000 EURO

87000 €  De vanzare
Ionela Casuta + teren intravilan Scaricica Proprietari, punem spre vanzare casa si teren intravilan, drept ca in palma pe Scaricica.Terenul are 4600 mp si este imprejmuit cu gard alcatuit din stalpi fixati in beton si sarma. Terenul are diferiti pomi fructiferi intre care: livada cu meri tineri, ciresi, gutui, duzi albi si rosii, gutui, nuci, casisi, castan, smochin, peri, vita de vie care a produs anul trecut 300 l vin. Pe teren este sapat un iaz imprejmuit cu salcii iar apa necesara pentru el este colectata prin conducte fixate in pamant de la un izvor de apa si de pe acoperisul casei in urma precipitatiilor. Terenul are portita la padure in spatele curtii. Priveliste frumoasa la munti si la vale.Casuta este din lemn, izolata, vata minerala fiind alcatuita din doua camere, baie, beci si mansarda cu un mic balcon. Are trasa apa si canalizare de la reteaua comunala, are curentul tras, paratrasnet, termopane si o terasa de 3 pe 12 din scandura.Zona linistita, pamantul este foarte roditor si mereu insorit.Terenul se vinde cu 15 mp: 46 Casuta, un pret modic de 18.000 Pretul de vanzare este de 87.000 , usor negociabil.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, merita vazut.Nr tel. Zero7 trei 4 sapte 6 76 10.

Pe site din 26-03-2024
Vizualizari 72
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alexandru cel Bun.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alexandru cel Bun. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alexandru cel Bun.

Este Alexandru cel Bun zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Neamt, Alexandru cel Bun  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Neamt, Alexandru cel Bun - 105000 EURO Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun , jud. Neamt

Vand casa + anexe situat in Loc Alexandru Cel Bun, jud Neamt, la 8km de Piatra -Neamt, pe drumul ce merge spre Bicaz- Cheile BIcazului. Locatie foarte buna, strandal, drum asfaltat si iluminat. Curent 3.80, internet fibra optica ( Digi) Apa curenta de la reteaua localitatii, fosa. Posibilitate racordare gaze la poarta. Teren: 1200mp - pe care sunt construite - un depozit din lemn 100% echipat cu utilaje pentru prelucrarea lemnului - 500mp - o casa cu 3 camere cu incalzire centrala electrica si 2 anexe pentru depozitare - 70mp - o bucatarie de vara cu soba si beci - 16 mp Zona este foarte frumoasa, raul Bistrita este la nici 100m. Pentru cei interesati, va putem trimite filmare video. Case de vanzare - Alexandru cel Bun , Case de vanzare - Neamt

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Neamt, Alexandru cel Bun  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Neamt, Alexandru cel Bun - 95000 EURO Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun , jud. Neamt

Cuciuc Liliana Mihaela Casa/vila la rosu Alexandru cel Bun Vand casa la rosu in com.Alexandru cel Bun Piatra Neamt.Este pozitionata la distanta de 1,5 km de Aqua Park si 200m de biserica,la strada principala. Casa ofera un spatiu generos, parter plus etaj plus mansarda dar trebuie finisata.Este situata intr-o zona frumoasa si linistita si dispune de utilitati. Pentru mai multe detalii contactati-ma.

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(