Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Bihor, Grosi - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
DISTANTA fată de E60 : 5km INFRASTRUCTURĂ; drum asfaltat până în fața casei Proprietate imprejmuită în totalitate. CASA La parter are un living generos cu ȘEMINEU, baie si bucatarie utiliată cu ieșire spre curtea din spate. Aceasta este amenajata la randul ei cu grill si loc de luat masa. De aici terenul continua în pădure, intreaga proprietate fiind imprejmuită. La etaj de 5 dormitoare : 3 cu paturi matrimoniale, 1 cu doua paturi de o persoana, 1 cu o canapea extensibila + 2 saltele de cate o persoana in cazul in care este nevoie. (in poze apare tot o canapea extensibila si in al3lea dormitor insa a fost inlocuita cu pat matrimonial ulterior) Șemineul este ambiental, încălzește parțial parterul. Incalzirea întregii case se face cu ajutorul unui cazan pe lemne (din garaj), iar apa pentru dus se incalzeste prin intermediul unui boiler electric instant, la fel și pentru apa de la bucatarie. Există posibilitatea dea a face, dacă este nevoie, o a doua baie la etaj. Structură: bolțari. Finisaje: tencuială și zugrăveală din lavabilă pentru exterior. Soclu îmbrăcat în piatră. Acoperiș din structură de lemn cu învelitoare din plăci de azbest. Toate actele sunt pregatite pentru încheierea contractului de vanzare- cumparare : C.F , Audit energetic, planuri arhitectură, etc ... -Rog seriozitate - Mai multe detalii la telefon. Motivul vânzării: proprietarii au vârsta înaintată și nu vor mai putea merge periodic sa întrețină. Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: P+1 , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 822,0 m2, Suprafata utila: 123,0 m2, Suprafata construita: 81,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2004 , Incalzire: centrala proprie ,

Pe site din 26-12-2019
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Grosi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Grosi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Grosi.

Este Grosi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bihor, Grosi  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare terenuri constructii Bihor, Grosi - 39000 EURO Grosi, Grosi , jud. Bihor

Se vinde, aprox. 2300mp, teren intravilan in zona de cabane de pe Valea Gepisului, Grosi (comuna Auseu, jud. Bihor), intr-o zona linistita, cu peisaj mirific si destinatie de vacanta. Locatia situata la aprox. 7m de cursul apei, se afla la circa 2Km fata de soseaua E60 (prin localitatea Grosi), inainte cu aprox. 800m de Pensiunea Valea Gepisului. Drumul asfaltat trece chiar pe langa frontul terenului iar stalpul retelei de curent electric este aplasat intre acest drum si teren. Terenul (aproape paralelogram) are aprox. 15m front stradal, este acoperit in majoritate cu iarba iar la capatul opus frontului are padure. In vecinatate sunt constructii si facilitati de agrement. Informatii: O77O661O11 Terenuri - Grosi , Terenuri - Bihor

39000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(