Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Gorj, Ranca - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Casa Catrinel Ranca Casa Catrinel - O oaza de relaxare la munte! Va invitam sa descoperiti Casa Catrinel, o bijuterie ascunsa in inima frumoasei statiuni Ranca! Situata la poalele muntelui, inconjurata de peisaje spectaculoase si aer curat de munte, aceasta casa de vacanta asteapta sa va ofere un sejur de neuitat. Oaza de confort Casa Catrinel dispune de 4 camere spatioase si primitoare din lemn, perfecte pentru a gazdui atat familii, cat si grupuri de prieteni. Fiecare camera este amenajata cu grija, oferind un ambient cald si confortabil in care va veti putea relaxa dupa o zi plina de activitati montane. De asemenea, veti gasi un living primitor, unde va puteti petrece serile savurand momentele de poveste. Bucatarie complet utilata Pentru iubitorii de gatit, Casa Catrinel vine si cu o bucatarie complet utilata, unde veti putea pregati cele mai delicioase mancaruri montane. Foisorul - Locul perfect pentru socializare Iubitorii de aer liber vor fi incantati sa descopere foisorul din curtea Casei Catrinel. Aici veti putea petrece momente pline de veselie si relaxare alaturi de prieteni, in timp ce va bucurati de aerul curat al muntilor. Fie ca este vorba de un gratar in aer liber sau de o seara cu povesti si rasete, foisorul este locul perfect pentru a va crea amintiri de neuitat. Aproape de partia Papusa Pentru pasionatii de sporturi de iarna, Casa Catrinel este amplasata in apropierea celebrei partii Papusa. Aici veti avea placerea coborarii pe partie, indemnand adrenalina sa va conduca. Dupa o zi de schi sau snowboarding, veti fi incantati sa va intoarceti la caldura si confortul Casei Catrinel. Rezerva acum! Daca sunteti in cautarea unei evadari montane de neuitat, Casa Catrinel este alegerea perfecta! Rezervati-va sejurul acum si asigurati-va locul intr-un colt de rai in mijlocul naturii. Pentru detalii suplimentare si rezervari ne puteti contacta pe messenger sau la numarul de telefon: 07******32 Case de inchiriat - Targu Jiu , Case de inchiriat - Gorj

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Ranca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Ranca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ranca.

Este Ranca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Gorj, Ranca  - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere casa Gorj, Ranca - 200 EURO lunar Ranca, Ranca , jud. Gorj

inchiriez cabana in statiunea Ranca,situata la 50 m de partia principala M1. Cabana este un duplex,apartamentul de inchiriat contine 1 living,3 dormitoare,2 bai,1 bucatarie, 1 balcon inchis,1 terasa exterioara Este compartimentat astfel: • Parter - 1 living, 1 bucatarie,1 baie • Etajul 1 - 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon inchis • Mansarda -1 dormitor Cabana are tv in fiecare camera, acces la internet si mai dispune de o terasa exterioara,gratar. Centrala este pe lemne,cazatii gasesc focul facut si il intretin in functie de temperatura dorita. Se inchiriaza numai integral,sejur de 2 nopti, cu avans la rezervare. Pretul este de 800 lei/noapte/locatie Se inchiriaza incepand cu data de 2 ianuarie. Perioadele ocupate sunt: 5 - 7 ianuarie 12 - 14 ianuarie 26 - 28 ianuarie 9 - 11 februarie 16 - 18 februarie Case de inchiriat - Novaci , Case de inchiriat - Gorj

200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(