Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Vrancea, Gugesti - 79950 EURO

79950 €  De vanzare
Casa cu parter si un etaj, aflata in Gugesti, Vrancea. An constructie 2010. La parter are doua dormitoare, doua bai, debara, camara, bucatarie open space plus living cu bar. La etaj are doua dormitoare, doua bai, bucatarie open space cu living, plus balcon. Accesul la etaj se poate face atat pe o scara interioara cat si pe o scara aflata la exterior. Camerele sunt mobilate si utilate. Anexe: camera centralei situata in spatele casei, deasupra beciului, garaj (transformat in bucatarie de vara, dar care poate fi oricand reutilizat ca si garaj), WC exterior prevazut cu apa curenta si chiuveta, spatiu acoperit (util ca spatiu depozitare sau pentru activitati recreative - tenis de masa). Gratar zidit plus loc spatios pentru depozitat lemne de foc. Curtea este pavata, prevazuta cu spatii de iarba si flori, pomi fructiferi plus umbrar (vita de vie). In spatele casei pe o suprafata de 600mp se afla via pe sarma si spalieri plus spatiu pentru cultivat legume. Utilitati: casa dispune de centrala pe lemne, doua seminee (unul la parter si altul la etaj), plasma pentru incalzire in livingul de la parter; casa este legata la canalizarea comunei, alimentare cu apa potabila prin hidrofor propriu (dar si posibilitatea de reconectare cu reteaua de distributie a comunei); incalzirea apei este facilitata de sistemul solar instalat pe acoperis sau prin boilerul electric instalat in camera centralei; casa este conectata la reteaua electrica, beneficiaza de telefonie fixa, internet si cablu TV; In fata portilor se pot acomoda pana la 3 masini. Documentatie completa, fara ipoteca, taxele platite la zi.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 20
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gugesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gugesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gugesti.

Este Gugesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vrancea, Gugesti  - 41000 EURO Proprietar 41000 €
Vanzare casa Vrancea, Gugesti - 41000 EURO Gugesti, Gugesti , jud. Vrancea

Casa noua, 2 camere , baie si hol. Este facuta cu pod mansardat . Are bagata instalatia electrica, sanitara si termica. Teren 950 m2 + un corp de casa mai veche. Case de vanzare - Gugesti , Case de vanzare - Vrancea

41000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vrancea, Gugesti  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare casa Vrancea, Gugesti - 27000 EURO Gugesti, Gugesti , jud. Vrancea

Casa caramida stare buna locuibila((85m locuibili) plus teren 950m in Gugesti utilitati trase pe proprietate apa canal fantana in curte cu 8m liniari de apa fosa septica detalii la telefon Case de vanzare - Gugesti , Case de vanzare - Vrancea

27000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(