Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Gulia / Tartasesti - vanzare casa 3 camere langa padure.

70000 €  De vanzare
Va propunem spre vanzare o casa cu 3 camere constructie 2018. Imobilul face parte din complexul rezidential Gulia Forest si va fi predat la cheie la sfarsitul lunii August. Structura de beton cu zidarie de caramida porotherm, izolatie termica de 10 cm, acoperis tabla. Finisajele interioare se pot alege de cumparator in limita unui buget oferit de constructor. Locatia este una foarte usor accesibila, aerisita si linistita, padure la 200 m, complexul Hanul Vlasiei la 10 minute de mers pe jos. Distanta de la DNCB spre Targoviste pana in ansamblu este de 12 km. Merita vazuta. Comision ZERO. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Ovidiu.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-10-2023
Vizualizari 445
Persoane interesate 359

Caracteristici:

Suprafata totala: 220 m2
Suprafata utila: 100 m2
Suprafata teren: 400 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3
Front stradal: 16 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gulia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gulia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gulia.

Este Gulia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Gulia  - 55509 EURO Proprietar 55509 €
Vanzare casa Dambovita, Gulia - 55509 EURO Gulia, Gulia , jud. Dambovita

Casa cu 4 camere /3-dormitoare / living open spaice/casa este izolata termic si fonic/ iarna cald si vara racoare/ baie cu cabina dus si cada pentru baie /incalzire centrala termica cu gaze naturale/apa curenta put forat de 50m.adincime /curent electric/ hol-2.40x6.20m/PODUL casei este izolat termic si fonic/ spatiu mare pentru depozitarea anumite obiecte. 1)dormitor 12m2 2]dormitor 18,60m2 3]dormitor 18,60m2 4) Living 31m2 _CASA ESTE POZITIONATA LA 50M DE LA DN.7 SI 100M DE LA PADUREA Oras Buftea /Distanta de la centura Bucuresti/la esirea din orsul Chitila pe DN.7 10-15 minute cu masina pana la locatie comuna Gulia Case de vanzare - Gulia , Case de vanzare - Dambovita

55509 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Gulia  - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare casa Dambovita, Gulia - 29000 EURO Gulia, Gulia , jud. Dambovita

Vand lot de casa 540 mp in complexul rezidential Eden Forest, in nord-vestul Bucurestiului, la 12 km de intrarea in capitala. 29.000 euro - pret deosebit de avantajos 53,7 euro/mp (media preturilor din complex fiind de 58,6 euro/mp) Localizare privilegiata intre 3 paduri in Gulia/Tartasesti, access facil [DN7 - 4 benzi, traversare pe sub centura Buc], numeroase centre comerciale . Halta CFR [inca nefunctionala] in apropiere. Utilitati functionale/prezente: - retele gaze si curent functionale ; bransament individual curent trifazat. - bransament individual de apa si canalizare realizate, dar inca neconectate la reteaua comunei - iluminat stradal in intreaga incinta a complexului - imprejmuire completa cu gard exterior a complexului, acces securizat prin poarta automata. - in interiorul complexului drumuri largi (10-12m) pietruite - retea internet si cablu RCS-RDS Digi Lotul este pozitionate in cea mai linistita zona a complexului, pe o alee (latime 12m) destinata exclusiv accesului pentru 16 loturi/case. 07********99. Detalii complex pe www.edenforest.ro Case de vanzare - Gulia , Case de vanzare - Dambovita

29000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Gulia  - 195000 EURO Proprietar 195000 €
Vanzare casa Dambovita, Gulia - 195000 EURO Gulia, Gulia , jud. Dambovita

Irina Casa single cu mansarda si garaj, curte complet amenajata in Gulia Proprietar, vand casa individuala cu mansarda, partial mobilata, construita in 2019, suprafata totala utila 210 mp, constructie caramida porotherm, geamuri termopan, foarte bine izolata, incalzire cu centrala proprie pe gaz, aer conditionat, costuri de intretinere mici. La cerere, putem oferi poze din orice stadiu al constructiei.La parter, casa dispune de: 3 dormitoare (dintre care unul amenajat ca birou), doua holuri, living si bucatarie open space, 2 bai, magazie cu masina de spalat si depozitare. La etaj, casa dispune de: open space living si spatiu retras de dormit, plus o zona de relaxare cu masa de biliard dining, 1 baie, un dressing si o magazie de depozitare. Casa dispune de o terasa de 25mp acoperita cu iesire din living si bucatarie si de o constructie separata formata din garaj, magazie si loc pentru gratar + inca un loc de parcare in fata garajului.Curtea are suprafata de 425 mp si este complet amenajata (sistem automat irigatii, rulouri gazon, plante, flori). Casa se afla intr-un cartier de case pe strada privata si este dotata cu camere de supraveghere proprii, aer conditionat, centrala gaze, curent, internet prin fibra. Zona este foarte rapid accesibila din Bucuresti.Casa se vinde partial mobilata.La cerere se pot oferi poze detaliate si informatii suplimentare.

195000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Dambovita, Gulia  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa 5 camere Dambovita, Gulia - 185000 EURO Gulia, Gulia , jud. Dambovita

[email protected] In Gulia linga padure casa cu 5 camere P+1+pod 2 placi gata finisata Linga padure in Gulia drum asfaltat cu iluminat stradal si trotuare, casa construita din caramida Poroterm regim P+1+pod pentru depozitare cu 2 placi de beton(placa si la pod), cu 5 camere spatioase si luminoase, incalzire in pardoseala, distribuitoare pe fiecare nivel, timplarie Tripan de la Deceuninck, glafuri la interior si exterior, plase de insecte, izolata la exterior cu Polistiren de 10cm EPS80, finisaje de calitate peste medie, usi de interior cu toc dublu, usa metalica mare la exterior, gresie portelanata, faianta, parchet de trafic intens pentru incalzire in pardoseala, obiecte sanitare, centrala Viessmann, este bransata la gaze, curent, canal, apa curenta si apa din put propriu, internet si cablu TV de la RDS, totul functional, finalizata in Octombrie 2023 este disponibila. Pentru mai multe detalii si vizionare ne putem auzii la telefon in fiecare zi, de luni pina duminica intre orele 09 -21. Se accepta si credit ! POSIBILITATE CURENT 380V. CINE DORESTE MAI MULTE POZE, poate sa primeasca pe mail. Numar niveluri imobil: 2 Numar Bai: 2 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Curent Apa Canalizare Gaz incalzire Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Gulia  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare casa Dambovita, Gulia - 99000 EURO Gulia, Gulia , jud. Dambovita

www.castelli2.ro Casele individuale din Castelli2 Residence sunt esenta fericirii unei vieti de familie implinita. Ansamblul rezidential este in comuna Joita. Ansamblul rezidential este in comuna Joita. Castelli2 Residence este un cartier rezidential ce iti ofera calitate,intimitate si acces facil catre oras. Cu un design modern, vilele sunt solutia ideala pentru familiile ce cauta o casa aproape de oras, dar suficient de aproape si de natura pentru o viata fericita si implinita!Un stil de viata complet inseamna sa fii aproape de natura,cat si de oportunitatile orasului. Castelli2 Residence fix asta iti va oferi, o alternativa avantajoasa pentru tine si familia ta, unde sa reusesti sa fii aproape de tot ce ai nevoie, dar si sa aveti parte de liniste si odihna. Descopera un spatiu intim si modern, creat pentru a oferi confort si siguranta oricarei familii. La interior, ai libertatea de a alege finisajele in functie de propriile tale preferinte. Intregul spatiu al noii tale case capata astfel nota personala a stilului tau de viata, construita cu materiale de cea mai buna calitate. Principala impresie atunci cand pasesti in ansamblu, caracteristica zonei care te impresioneaza sunt calmul si comunitatea de vecini de calitate, crescand increderea si siguranta familiei. Mai mult, fiind o zona cu familii tinere, copiii au camarazi de joaca pe masura varstei lor pentru a-si consuma energia cat este ziua de lunga.Terenul fiecarei vile este de 240mp,anul constructiei 2023, vopsita la esterior si izolata, izolatie polistiren de 10cm, baile complet utilate, parchet in dormitoare si living, termopane montate, gresie fi faianta in bucatarie si bai, fosa septica ecologica Hercules-producator Germania, mana curenta casa scarii,centrala termica si calorifere, vopsita la interior cu lavabil, terenul ingradit, gresie pe aleea de la intrare si terasa, hidrofor montat, terasa din lemn 18mp, prize si intrerupatoare montate,conectata la gaz, conectata la curent, conectata la internet, cablu si telefonie fixa, serviciu urban. Regimul de inaltime p+1e, suprafata construita 112mp, amprenta casei 56mp. Case individuale, cu design inovator si adaptat nevoilor, pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii, in care confortul este conceptul de baza.Povestea casei continua dincolo de prezentarea noastra, asadar va invitam la o vizionare pentru a descoperi caminul ideal pentru tine si familia ta! Case de vanzare - Gulia , Case de vanzare - Dambovita

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Gulia, casă 4 camere parter, 108 mp utili, curte 462, între 2 păduri Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Gulia, casă 4 camere parter, 108 mp utili, curte 462, între 2 păduri Gulia, Gulia , jud. Dambovita

În partea de NV a Bucurestilului, prin Chitila si DN7, în localitatea Gulia, între Pădurea Râioasa, si Pădurea Cereanca, într-o zonă rezidențială nouă. Casa tip parter din caramidă portantă cu structură din beton armat, alcătuită din Living de 35 mp, bucatarie 13 mp, 3 dormitoare de 16 mp, 14 mp si 11 mp, 2 bai de 6,5 si 4,5 mp, hol, cameră tehnică 6 mp si terasă acoperită de 24 mp. Casa este izolată cu polistiren si vată minerală, are ferestre PVC Veka cu geamuri tripan, este acoperită cu tiglă metalică mată de 0,5 mm. Instalatie electrică, sanitară, termică, încălzire în pardoseală, centrală pe gaze în condensație. Dacă se dorește, se poate cumpăra o casă cu încalzire cu calorifere si centrală pe gaze; caz În care pretul va fi mai mic cu 2000 EUR. Casa se vinde finisată complet. Gresia, faianța, parchetul, obiectele sanitare si usile interioare, pot fi alese de cumpărător. Pret 125.000 EUR, comision 0.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(