Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Mures, Gurghiu - 29990 EURO

29990 €  De vanzare
Proprietar, vand sau schimb casa cu etaj in comuna Gurghiu, compusa din: - 4 camere - camera de zi - baie - bucatarie - camara - bucatarie de vara - terasa acoperita Casa se vinde mobilata. E construita din caramida, legata la reteaua de apa si canalizare iar incalzirea se face cu lemne. Vine dotata cu boiler pentru apa calda. Ferestrele sunt echipate partial cu geamuri termopan iar podelele sunt dotate cu parchet si gresie unde e cazul, baie recent renovata. Terenul include 10 arii si e format din curte+gradina. Casa se vinde impreuna cu urmatoarele anexe: - garaj - grajd - magazie lemne Accept variante cu apartamente in orasul Reghin +/- diferenta, casa merita vazuta.

Pe site din 30-05-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 130 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gurghiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gurghiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gurghiu.

Este Gurghiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Gurghiu  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Mures, Gurghiu - 45000 EURO Gurghiu, Gurghiu , jud. Mures

Vand casa in Gurghiu pe str. Florilor intr-o zona foarte linistita. Casa dispune de living, 2 dormitoare, baie, bucatarie, pivnita. Terasa in fata. Casa dispune de incalzire centrala pe gaz si este racordata la apa curenta si canalizare. Se vinde mobilata si utilata. In curte exista o bucatarie de vara si fantana. Pret negociabil. Case de vanzare - Gurghiu , Case de vanzare - Mures

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Gurghiu  - 20900 EURO Proprietar 20900 €
Vanzare casa Mures, Gurghiu - 20900 EURO Gurghiu, Gurghiu , jud. Mures

Se vinde casa in comuna Gurghiu sat Pouloaia. Terenul are 38 arii . Terenul din spate are deschidere si pe drumul secundar Pouloaia. Casa este construita din lemn cu fundatie de piatra si este nelocuibila (trebuie renovata complet sau daramata). Acte in regula , curent bagat, apa este la poarta... Pretul este de 550 euro pe arie negociabil. Case de vanzare - Gurghiu , Case de vanzare - Mures

20900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Gurghiu  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Mures, Gurghiu - 70000 EURO Gurghiu, Gurghiu , jud. Mures

Floarea Chirtes Casa de vanzare in Gurghiu Vand casa in Gurghiu, judetul Mures. Casa este cu etaj, partea de sus fiind in oglinda cu partea de jos. Parter: 2 camere + bucatarie + baie + un hol mare Etaj: 2 camere + bucatarie + baie + un hol mareScarile care duc la etaj sunt exterioare.Mai exista o Bucatarie de vara si alte locuri pentru depozitat Dispune de o curte mare + gradina Casa se vinde mobilata.Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari:

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Gurghiu  - 79999 EURO Proprietar 79999 €
Vanzare casa Mures, Gurghiu - 79999 EURO Gurghiu, Gurghiu , jud. Mures

Ovidiu Ureche Casa 4 camere comuna Gurghiu Mures Gurghiu

79999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(