Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

HAGIESTI, casa 3 camere plus 1.700 mp. teren intravilan, cu deschidere la DJ 402

18000 €  De vanzare
HAGIESTI, vanzare casa din boltari de ciment compusa din 3 camere cu scara interioara, nefinalizata, racordata la energia electrica cu teren aferent de 1.700 mp. avand o deschidere de 62 ml. la DJ 402, foarte aproape de balta de pescuit Hagiesti 1 si 2 . DACA SE DORESTE, mai este de vanzare un teren agricol in suprafata de 2,5 Ha. la intrarea in Hagiesti (venind dinspre Lilieci - DN2 (E85),) pe partea dreapta . Pret = 20.000 Euro ( 0,80 Euro/mp.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 23-02-2024
Vizualizari 443
Persoane interesate 310

Caracteristici:

Suprafata totala: 70 m2
Suprafata utila: 70 m2
Suprafata teren: 1700 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3
Front stradal: 62 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Hagiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Hagiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Hagiesti.

Este Hagiesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ialomita, Hagiesti  - 99990 EURO Proprietar 99990 €
Vanzare casa Ialomita, Hagiesti - 99990 EURO Hagiesti, Hagiesti , jud. Ialomita

Proprietar, vand casa din beton armat si boltari BCA, an finalizare constructie 2013. Suprafata construita 416 mp, suprafata utila 387 mp, suprafata teren 1830 mp in acte (2300 mp reali!). Necesita renovare pe alocuri. Lacul se afla la 300m, accesibil pe drum proaspat asfaltat. Parter: sufragerie, 2 dormitoare, 2 birouri ce pot fi amenajate tot ca si dormitoare, 2 bai, bucatarie iarna, bucatarie vara, camera tehnica, hol. Etaj: 2 dormitoare mari, dressing, baie, birou (poate fi amenajat al 3-lea dormitor), terasa acoperita, terasa descoperita. Podul se poate compartimenta, astfel incat sa devina al 3-lea nivel, are minim 2m inaltime! Pe teren sunt peste 20 de pomi fructiferi si decorativi! Centrala electrica (contor noapte si contor contor zi separate - pret foarte bun pe cel de noapte) si centrala pe lemne (din productie proprie, am o magazie mare, plina de lemne obtinute prin toaletarea/taierea pomilor din curte). 2 boilere electrice pentru apa calda, 2 puturi de apa, unul la exterior la prima panza pentru gradina si unul la interior la a doua panza, pentru apa menajera (nu ingheata iarna), pompa submersibila, hidrofor. 2 aparate A/C functionale. Internet Romtelecom/Vodafone/Orange si posibilitate fibra optica RDS (e prezenta pe stalpul din fata curtii, se poate face contract imediat). Imobil ideal pentru destinatie rezidentiala. Datorita amplasarii intr-o oaza mirifica a naturii, inconjurat de linistea rurala, situat insa in proximitatea orasului Bucuresti, imobilul poate servi si ca o frumoasa pensiune turistica sau chiar ca un tihnit Camin de batrani. Vecinitati: Conacul Marghiloman de la Hagiesti care va fi repus in circuitul turistic din 2024, Biserica Sf. Nicolae, Balta pescuit Hagiesti. Diverse cai de acces: dinspre Autostrada A3 sau Drumul European E85, Drumul National DN3 Schimb doar cu apartament de 2-3 cam in S2 plus diferenta din partea dvs. Negociez in limita bunului simt. Case de vanzare - Hagiesti , Case de vanzare - Ialomita

99990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(