Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Sibiu, Hasag - 58000 EURO

58000 €  De vanzare
Casa construita dupa 2007 cu toate utilitatile - centrala pe gaz, internet, telefon - intr-o locatie superba, linistita, langa padure dar cu asfalt pana in fata portii. Suprafata totala 1460mp.(casa, gradina, livada). Parter: hol, living, bucatarie, baie, camara. Etaj: hol, baie, camera 2 balcoane, scara exterioara, filigorie, gratar.

Pe site din 12-12-2022
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1460 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Hasag.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Hasag. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Hasag.

Este Hasag zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Hasag  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare casa Sibiu, Hasag - 74000 EURO Hasag, Hasag , jud. Sibiu

Vand casa situata intr-un loc superb, cel mai fain din localitatea Hasag, langa padure, la 30 km de Sibiu la 4 km de cunoscuta manastire Sadinca si la 17 km de lacurile sarate de la Ocna Sibiului. Suprafata totala a proprietatii este 1460 mp. Casa este construita in 2007 din BCA pe fundatie de beton. Se compune din: hol, living, bucatarie, camara, baie iar la mansarda hol, baie, camera spatioasa si 2 balcoane mari - unul orientat spre centrul satului iar celalalt in directie opusa orientat spre padure,. unde deseori vin caprioarele la pascut. Mai sunt inca 2 magazii, o fantana, un foisor si un gratar din caramida. Casa dispune de toate utilitatile: curent electric, gaz, centrala termica pe gaz, apa curenta, canalizare si internet fibra optica.. Proprietatea contine si o livada cu meri, visini, pruni, nuci si o gradina de legume imprejmuita de vita de vie. Drumul de la poarta pana la Sibiu este complet refacut. foarte accesibil. Case de vanzare - Hasag , Case de vanzare - Sibiu

74000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Hasag  - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare casa Sibiu, Hasag - 29000 EURO Hasag, Hasag , jud. Sibiu

Laurentiu Casa de vanzare Hasag, Sibiu Sibiu Hasag

29000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(