Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Alba, Horea - 27000 EURO

27000 €  De vanzare
Vand casa la munte teiu comuna horea judetu alba.2.5ha teren din care 60 ari padure. Izvor de apa in curte.si un fost grajd cu posibilitate de ase transforma in cabana.o zona foarte frumoasa.

Pe site din 24-11-2023
Vizualizari 46
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 6000 m2
Suprafata teren: 6000 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Horea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Horea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Horea.

Este Horea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Horea  - 94999 EURO Proprietar 94999 €
Vanzare casa Alba, Horea - 94999 EURO Horea, Horea , jud. Alba

Schimb sau vand casa in comuna Horea judetul Alba Ideal investitie, casa de vacanta, casa de locuit pensiune etc. Casa situata in centrul comunei Horea chiar langa raul Valea Ariesului pe un teren de 1000 mp intr-o zona splendida cu aer curat la 90km de Cluj Napoca la 100km de Alba Iulia 30 km de Ariesieni si langa drumul national 1R Casa este locuita formata din : - parter in suprafata de 105 mp din piatra cu perete gros de 90 cm tencuiala la exterior ideal crama etc -etaj 1 in suprafata de 121 mp din caramida tencuiala exterior plus terasa descoperita de 30 mp -etaj 2 in suprafata de 105 mp din lemn cu perete exterior de lambriu plus terasa acoperita 21 mp -posibilitate mansardare Acte la zi Mai multe relatii la telefon. Schimb doar cu apartament,teren sau casa in Timisoara sau imprejurimi. Pret usor negociabil O769O4672O Case de vanzare - Horea , Case de vanzare - Alba

94999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(