Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Horpaz - 205000 EURO

205000 €  De vanzare
Proprietar vand casa construita in 2020, complet utilata si mobilata situata in Horpaz, strada este un fundac intr o zona linistita cu strada lata de 8m.Casa este cu beci si panouri solare, contract prosumator. Suprafata construita 134 mp, suprafata utila 111mp. Demisol: beci Parter: terasa inchisa la intrare si terasa deschisa in lateralul casei, hol acces, baie, bucatarie, living si loc depozitare sub casa scarii Etaj: 3 dormitoare dintre care 2 dispun de balcon, baie si zona de birou( nu este camera separata, este amenajata avand spatiu pe casa scarii). Curtea de 463mp este amenajata cu gazon, aspersoare automate, plante ornamentale si fantana cu pompa exclusiv folosita pentru udat gazonul, intretinerea acestea fiind facuta cu firma specializata care s au ocupat de proiectul acesteia.Suplimentar avem amenajat o zona de relaxare si loc pavat pentru 3/4 masini cu poarta actionata electric. Libera cu mutare imediata. Se accepta credit. Pret 205000 Telefon 07******81 Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 13-09-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 111 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Horpaz.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Horpaz. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Horpaz.

Este Moara de Vant zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Iasi  - 400000 EURO Proprietar 400000 €
Vanzare casa Iasi, Iasi - 400000 EURO Moara de Vant, Iasi , jud. Iasi

Persoana fizica Vand casa .str Moara de Vant . Planul 2 de la strada principala Zona foarte frumoasa Suprafata utila 197mp. Teren 500mp Casa este construita toata din caramida plina Inclusiv peretii despartitori interiori tot caramida plina Este o constructie safe din toate punctele de vedere Este compusa din .partier 2 Living room Cu semineu zidit din caramida 1.bucatarie spatioasa ,loc de luat masa 1 baie 1 dormitor La etaj..3 dormitoare 1 baie 1 dress Hol +terasa exterioara.cu vedere panoramica Ofer mai multe poze in privat Pretul este negociabil Tel..07******92..07******78 Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

400000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(