Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Proprietate de vanzare Iasi: casa Parter + Mansarda, Lunca Cetatuii

78000 €  De vanzare
Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o proprietate situata in Lunca Cetatuii - intr-o zona de case, amplasata pe o suprafata de teren de 448mp. Casa este individuala, are suprafata de 196.83mp, constructie din 2008, dispusa pe Parter + Mansarda: parterul are suprafata utila de 94.09mp plus terasa de 17.26mp, fiind compartimentat in camera de zi, bucatarie si baie cu geam de aerisire; in plus, prezinta garaj; mansarda are suprafata utila de 75.35mp plus balcon de 10.11mp, compusa din trei dormitoare, baie cu geam de aerisire si hol. Locuinta are structura din BCA, se preda la cheie, dotata cu centrala termica proprie, aer conditionat, tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, internet UPC prin fibra optica. Achizitionati aceasta locuinta la pretul de 78.000 euro; proprietatea poate fi inchiriata la pretul de 450 euro lunar. Se accepta si plata in rate, astfel: 30.000 euro avans, iar diferenta de 48.000 euro in rate, care trebuie achitate pe parcursul a 12 luni. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Alexandru Chelaru, la numarul de telefon 0740 55 6666 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7702.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 23-03-2024
Vizualizari 478
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 197 m2
Suprafata teren: 448 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Lunca Cetatuii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


De vanzare apartament cu 2 camere Lunca Cetatuii, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
De vanzare apartament cu 2 camere Lunca Cetatuii, Comision 0% Lunca Cetatuii, Iasi , jud. Iasi

Go imobiliare, are placerea sa va propuna spre achizitie un apartament cu 2 camere, situat in Lunca Cetatuii, aflat intr- un bloc construit in anul 2017. Apartamentul beneficiaza de o buna compartimentare avand o suprafata totala de 57 mp. Apartamentul dispune de o gradina proprietate in suprafata de 50 mp, iar accesul in imobil se face atat din casa scarii cat si din gradina . Imobilul din care face parte acest apartament se afla intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun cu linii directe catre mai multe puncte strategice din oras, iar in proximitate se regasesc foarte multe facilitati de maxim interes( magazine, piata, farmacii, cresa, gradinita, scoala primara/generala, liceu, etc.). Comision 0% Se accepta ca si modalitati de achizitionare atat plata cash cat si prin credit bancar. Pentru alte detalii suplimentare si vizionari, nu ezitati sa ma contactati.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(