Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Iasi - 615000 EURO

615000 €  De vanzare
Casa in zona semicentrala a Iasului! Casa este excelent pozitionata, in zona Ciurchi, la cinci minute de mers de jos de Iulius Mall si ofera acces rapid la facilitatile si serviciile esentiale. Imobilul, construit din caramida pe structura de beton, are front stradal de 23 mp, edificat pe teren in suprafata de 779 mp si este compus din demisol, parter si etaj, avand o suprafata utila de 323 mp, 12 camere si 3 bai, cu posibilitate de mansardare, conform autorizatiei de construire. Suprafata generoasa, compartimentarea sa optima, posibilitatea amenajarii mai multor locuri de parcare, ofera posibilitatea utilizarii imobilului drept locuinta, dar si convertirea in spatii de birouri, clinica medicala, centru pentru activitati educationale, sediu pentru firme etc:  Demisol: 4 camere si baie, din care doar doua camere sunt amenajate, celelalte fiind la gri;  Parter: 3 camere, living, baie, terasa;  Etaj: 4 camere, 2 bai, 1 terasa, un balcon deschis, 1 balcon inchis; Proprietatea dispune de toata infrastructura zonei fiind racordata la reteaua de apa, canalizare, gaz, cablu tv, fibra optica, energie electrica. Imobilul necesita mici lucrari de amenajare. Pretul la care se poate achizitiona proprietatea este de 615.000 Euro si se accepta atat plata cash cat si plata cu credit ipotecar. Se solicita drept de habitatie pentru 4 luni de la plata pretului. Vizionarile pot fi programate de luni pana vineri in intervalul 15.00-18.00 la nr. de telefon 07********70. Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 22
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 323 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Semicentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Iasi  - 700000 EURO Proprietar 700000 €
Vanzare casa Iasi, Iasi - 700000 EURO Semicentral, Iasi , jud. Iasi

DE VANZARE : 700.000 euro – CLADIRE – D+P+1+M – 500 mp supraf. utila , teren in proprietate – 200 mp complet mobilata si utilata. Cladirea ( 500 mp ) propusa spre vanzare se desfasoara pe demisol ( birouri ) parter ( open space), etajul 1 ( 3 camere, grup sanitar, bucatarie ), mansarda ( regasim amenajat un apartament complet utilat cu 4 camere si baie ) intr-o zona semicentrala pe bulevardul C.A. ROSETTI din Iasi. Caracteristici : – suprafata utila : 500 mp / amprenta la sol 150mp . – pardoseala din gresie si parchet – tavan fals casetat – tamplarie din pvc , geamuri termopan – incalzire : asigurata de centrala pe gaz prin radiatoare – electricitate : curent trifazic. – retea IT – tren in proprietate 200 mp . Pretabil pentru diverse activitati – sediu societate comerciala, call center, sala de fitness / dans, cabinete medicale, servicii de consultanta, birouri IT, firma de contabilitate, video games, market. Spatiul comercial este proprietate persoana fizica neplatitoare de TVA, iar pretul de vanzare este de 700.000 euro Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

700000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(