Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Constanta, Independenta - 9459 EURO

9459 €  De vanzare
Vand casa cu teren in judetul: Constanta , comuna: Independenta , Suprafata totala este de 5300mp , (Casa necesita reparatii), daca sunteti interesati de teren/casa , nu ezitati sa sunati la numarul: 766 - arata telefon - Numar de rezerva: 764 - arata telefon - (Pretul este negociabil)

Pe site din 05-06-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Independenta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Independenta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Independenta.

Este Independenta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Independenta  - 109000 EURO Proprietar 109000 €
Vanzare casa Constanta, Independenta - 109000 EURO Independenta, Independenta , jud. Constanta

Casa din bca placat cu polistiren si tencuiala decorativa are Living, Bucatarie, 4 dormitoare, 3 bai, terasa acoperita la etaj, 2 balcoane si terasa exterioara la parter cu iesire separata din living. Suprafata terenului este de 270 mp + cota indiviza din aleea de 230 mp. Suprafata la sol a casei este de 80 mp iar cea totala, incluzand parter si etaj este de 160 mp. Casa are imprejmuire separata cu gard si porti cu structura metalica Casa beneficiaza de scurgere total separata, alimentare cu apa contorizata independent, instalatie de gaz individuala, racordare independenta la curent electric. PARTER : Living, Bucatarie, 2 Dormitoare, Baie, Terasa exterioara cu acces din living ETAJ : 3 dormitoare, 2 bai, Terasa acoperita, 2 balcoane Tamplarie PVC de calitate cu geam triplan Dispunem de poze din toate etapele de constructie ale casei unde se vede calitatea materialelor folosite,tipul de beton etc.. Etajul include un dormitor mare matrimonial cu baie proprie, terasa acoperita si balcon, si alte doua dormitoare, din care unul are acces la balcon, si o alta baie Se ofera spre vanzare casa care deja este construita sau se poate opta pentru alegerea viitoarelor case cu posibilitatea participarii personale a cumparatorului la evolutia construtiei si implicarea activa a a acestuia in alegera diverselor tipuri de materiale si implementarea unor optiuni personalizate in constructia casei. In funtie de optiunile personale, cumparatorul poate opta pentru cumpararea unei case in diverse stadii de constructie a acesteia. Astfel poate cumpara o casa la cheie cu toate dotarile finisajele incluse, sau poate opta pentru cumpararea casei in diverse stadii in care poate interveni singur pentru finalizarea. Ca MODALITATE DE PLATA se accepta: credit PRIMA CASA, CREDIT IPOTECAR, plata cash Casele se predau cu toate utilitatile incluse inclusiv gaze Bransamente: - apa in casa -curent in casa -gaze in casa Tel:07******11 http://Www.amiral-residence.ro Case de vanzare - Valu lui Traian , Case de vanzare - Constanta

109000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(