Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Ion Neculce - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Persoana fizica vinde casa un nivel , Gaz , curent , apa , fosa existent racordat , suprafata construita 110 mp , 1000 mp teren cu pomi fructiferi , vita de vie . Casa este construita 100 % dupa proiect detin poze cu toate etapele constructiei , fundatia suport 2 etaje ,placa beton placata cu rigips .Se poate face mansarda sau etaj pe 81 mp cu costuri minime . Casa a fost construita in anul 2022 si nu a fost locuita si este pe str Ion Neculce in Vorovesti aproape de unitatea militara . Constructia casei a fost urmarita pas cu pas si s a folosit materiale de buna calitate si supradimensionate Case de vanzare - Vorovesti , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 02-09-2024
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 88 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ion Neculce.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ion Neculce. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ion Neculce.

Este Frumoasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Iasi  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Iasi, Iasi - 120000 EURO Frumoasa, Iasi , jud. Iasi

Casa deosebita de vanzare, construita cu multa implicare pentru a fi caminul ideal, acum poate fi a ta! Aceasta locuinta este situata intr-o zona linistita a orasului, cu priveliste frumoasa si vecini de treaba pe strada Grigore T. Popa din Bucium, foarte aproape de Lidl. Caracteristici: - Suprafata utila: 168.46 m.p. - Compartimentare: demisol de aproape 40mp, 2 dormitoare spatioase, un birou, un living luminat cu iesire pe terasa, bucatarie, baie, pod spatios - Curte: 554mp - An de constructie: 2020. Casa este pregatita pentru a fi intabulata. In interior, dupa cum se vede si in poze, are doar o tencuiala data peste caramida. Astfel aveti avantajul ca puteti sa alegeti sa o amenajati dupa bunul plac - Infrastructura: este din stalpi din beton armat 30x30 cm iar la demisol, peretii exteriori sunt din beton armat cu grosimea de 30 cm. - Finisajele constructiei: izolata cu termosistem din vata bazaltica de 10 cm, peste care a fost aplicata tencuiala decorativa. Tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan termoizolant triplu, colaborare cu Fereastra ADF - Utilitati: Energie electrica, retea de apa, retea de canalizare si retea de gaze naturale Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Iasi, Iasi  - 138000 EURO Proprietar 138000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Iasi - 138000 EURO Frumoasa, Iasi , jud. Iasi

Chiperineculai Casa tip duplex modern!!! Frumoasa Vand casa tip duplex situat in zona Manta Rosie -Hlincea ,intr-o zona foarte linistita si cu vecini buni.Casa este dispusa pe 3 etaje astfel: parter -living cu bucatarie open space si retrasa exterioara acoperita;etaj 1 -camera matrimoniala + hol+ baie ;etaj 2 -2 camere + hol + baie .Casa are o suparata utila de cca 115 mp .Pentru plata Cash pretul este de 138000 euro iar pt plata prin credit bancar plata este de 140000 euro.Se accepta si rate la dezvoltator cu avans 100000 euro si restul prin rate lunare pe o perioada de 24-36 luni.

138000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(