Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Valcea, Ionesti - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Casa de vanzare in Ionesti, cu teren de 4000mp, anexe, are o iesire la DN si inca o iesire prin spatele gradinii. Casa are 4 camere, bucatarie si terasa, fantana in curte, canalizare la poarta,

Pe site din 22-06-2021
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 4000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ionesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ionesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ionesti.

Este Ionesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  3885 mp Valcea, Ionesti  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare terenuri constructii 3885 mp Valcea, Ionesti - 39000 EURO Ionesti, Ionesti , jud. Valcea

Roxana Teren 3885mp la tara in judetul Ionesti, Valcea TEREN LA TARA IN JUDETUL VALCEA Com. Ionesti, jud. Valcea Pret - 39.000 Euro Descopera linistea si autencititatea vietii la tara! Va prezentam o oportunitate de a va construi refugiul perfect departe de agitatia urbana, pe un teren de 3885 mp situat in comuna Ionesti, un colt de rai in Judetul Valcea. Cu o dubla deschidere generoasa, terenul este ideal pentru cei ce doresc sa se reconecteze cu natura, intr-un cadru autentic romanesc. Ionesti este o comunitate cu radacini adanci in istorie si traditii, oferind un ambient pasnic pentru o viata de calitate. Acest teren, asezat pe un deal bland cu expunere spre rasarit, promite privelisti incantatoare si momente de liniste pure. Accesul este asigurat pe drumuri asfaltate, facilitand conexiuni rapide spre Rm. Valcea si Dragasani. Comuna se bucura de o dezvoltare armonioasa, mentinandu-si esenta rustica si autenticitatea. Inconjurati de natura, istorie vie si traditii locale, acest teren ofera cadrul perfect pentru cei ce cauta sa evadeze din tumultul orasului si sa traiasca autentic. La un pret de doar 39.000Є, investitia in acest teren nu reprezinta doar achizitionarea unei proprietati, ci si a unui mod de viata imbogatit de liniste, natura si comunitate. Pentru a descoperi cum puteti face acest vis realitate, contactati-ne. Comision cumparator: 0% Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

39000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Ionesti  - 60800 EURO Proprietar 60800 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Ionesti - 60800 EURO Ionesti, Ionesti , jud. Valcea

Lorena Elena Teren in Marcea (Ionesti), judetul Valcea Vand teren in comuna Ionesti (Valcea) intravilan:extravilan de 7860 m2 cu pozitionare excelenta.Terenul se afla la strada principala ce leaga Valcea de Dragasani, vis a vis de Damila, cu o deschidere de 76 m la drumul national DN64. Pretul este de 6,5 mp. Ideal de parcelat, constructii, etc. Utilitati: apa, canalizare, curent si in curand gaze naturale, deja s-a inceput montajul conductelor. Toate actele in regula. Mai multe detalii la telefon.44.8911408, 24.2311171 coordonate Google.

60800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(