Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Salaj, Jibou - 14900 EURO

14900 €  De vanzare
Claudia Rusu Casa de locuit in orasul Jibou Vindem casa de locuit situata intr-o zona foarte linistita si frumoasa a orasului Jibou cu vecini deosebiti. Suprafata terenului pe care este construita casa si anexele casei este de 1.100mp. Casa a fost construita in 1970 avand fundatia din beton, structura din zidarie de caramida, pereti de compartimentare si inchidere din zidarie de caramida arsa, acoperis tip sarpanta din lemn si invelitoare din tigla. Dispune de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, current iara casa are incalzire centralizata pe gaz pusa in functiune in 2017. Compartimentare: 3 camere, 2 holuri, bucatarie, baie, camara, pivnita. Anexele casei: lemnarie, garaj si fantana cu apa potabila. Casa are o gradina frumoasa de 500 mp cu vita de vie, pomi fructiferi si iarba ingrijita.

Pe site din 02-09-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 1100 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Jibou.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Jibou. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Jibou.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Jibou  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa Salaj, Jibou - 78000 EURO Central, Jibou , jud. Salaj

Terenul cu constructie de factura istorica, cu urmatoarele avantaje/ dezavantaje. AVANTAJE: -pozitia in artera de circulatie deschide posibilitati de creare a unei functiuni mixte de locuinta cu parter comercial. -acces auto si pietonal pe doua laturi: frontal din strada si din spate. - datorita dublului acces se poate construi o cladire cu accese complet separate. -fara probleme de rezistenta si de infiltratii din acoperis sau de mucegai. -proportie excelenta a parcelei Front la strada lat de 15,4m cu 54m adancine - pentru marirea suprafetei construite se poate face o demolare partiala, cu pastrarea peretii existenti la strada si inspre vecini. DEZAVANTAJE: - Necesita renovare la nivel de finisaje interioare Pozitie Centrala a parcelei Case de vanzare - Jibou , Case de vanzare - Salaj

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(