Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Dolj, Leamna de Jos - 139999 EURO

139999 €  De vanzare
Daca te-ai saturat de zgomotul,poluarea,aglomeratia si stresul orasului vino sa vezi o proprietate deosebita situata in Leamna de Jos pe un teren de 2950 mp si deschidere 23m cu padure pe 3 laturi si un parau pe cea de-a patra. Vita de vie si pomi fructiferi(30) pe rod,2 puturi forate,alimentare apa si din reteaua comunei . Casa este o constructie inceputa in 2013 si finalizata in 2014 dispusa P+M cu living generos(gol peste living),dormitor,bucatarie ,baie, 2 holurii, camera tehnica si 2 terase la parter ,iar la mansarda 2 dormitoare ,baie ,dressing , un hol mare si o terasa pe toata latimea casei. Casa dispune de sistem de incalzire cu acumulare(buffer),panouri solare(utilizabile si iarna),fosa septica,magazie combustibil. Toate materialele sunt evidentiate prin documente de provenienta ! Rog seriozitate in abordare !

Pe site din 16-06-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2950 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Leamna de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Leamna de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Leamna de Jos.

Este Leamna de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Leamna de Jos  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare casa Dolj, Leamna de Jos - 99000 EURO Leamna de Jos, Leamna de Jos , jud. Dolj

Casa de vanzare intr-o cladire cu 3 unitati locative, avand regim de inaltime P + ET si peretii comuni fiind dublii 45 cm grosime [ costurile de intretinere fiind diminuate cu cel putin 25% datorita zidului comun, eficienta termica mai puternica iar vara va fi mult mai racoare ] PARTER : bucatarie open space + living room 58mp, 1 baie si loc de depozitarea . ETAJ : 2 dormitoare [ ambele sunt spatioase 20-25mp fiecare ] o baie si 1 balcon Casa are geamuri termopan de culoare gri antracit, 4 anotimpuri ,marca Gealan cu feroneria Roto , acoperisul tabla 5mm Weterbest, dispune si de 1 pod fiecare, foarte spatios cu scara interioara de lemn pliabila, porti metalice acces auto si pietonal, instalatii electrice si sanitare pe pozitie. Predarea se face la stadiul de semifinisat in interior la alb [ peretii tencuiti mecanizat si sapa mecanizata ], exterior finalizat cu decorativa si izolat, constructia este din BCA El Preco exterior 25cm , interior 20cm. Utilitati: curent, apa, fosa septica. incalzirea poate fi facuta cu centrala termica pe gaz [ propan ], curent sau peleti. Casa are o suprafata utila de 113mp utili + 23mp de terasa acoperita in curtea din spate , cu teren liber de 140mp fiecare, 60mp in fata casei [pot fi parcate 2 masini ] si 80mp curtea din spate. Curtea va fi delimitata prin gard. Zona este una de case, foarte linistita, cu multa verdeata, cu acces foarte usor din drumul principal, la 5min de Parcul Tineretului, 7 min de Stadionul Ion Oblemenco si 10min de centrul orasului. Leamna de Jos este o zona cu foarte multa verdeata, cu dealuri si paduri. Accesul in oras se face destul de usor, intrarea in oras nefiind una aglomerata. Pretul este usor negociabil ! Case de vanzare - Craiova , Case de vanzare - Dolj

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(