Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 1 camere Bihor, Les - 23000 EURO

23000 €  De vanzare
De vanzare / Schimb cu casa in Iosia plus diferenta/ sau garsoniera in Iosia - Casa batraneasca din vaioaga la tara locuibila pe o suprafata de 1200 m2, front stradal 13,5 metri.

Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1200 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Les.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Les. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Les.

Este Les zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Les  - 91000 EURO Proprietar 91000 €
Vanzare casa Bihor, Les - 91000 EURO Les, Les , jud. Bihor

Vand casa in cartierul nou din localitatea Les Casa este situata pe un teren cu o suprafata de 552mp, suprafata totala este de 156mp. Suprafata utila parter 62, 11 mp Suprafata utila mansarda 60,04mp Casa dispune de bransament curent trifazic plus toata instalatia electrica trasa in interior. Bransament apa recent schimbat ceas nou plus toata instalatia sanitara in interior. Este izolata cu polistiren 10cm eps 80, geamuri termopan 5camere,mansarda izolata cu vata bazaltica rockwool de 15cm cu folie de aluminiu anticondens plus OSB de 1 cm plus polistiren de 3 cm eps 100 peste care s-a tras adeziv cu plasa. in interior unele locuri sunt semifinisate,finisate si unele mai necesita lucrari. Terenul este ingradit astfel: o parte cu fundatie de beton, stalpi de fier cu plasa pe 2 parti fundatie de beton cu stalpi de beton din care 5 intervale cu placi de beton cu model. Pentru mai multe detalii la telefon sau la fata locului!. Case de vanzare - Les , Case de vanzare - Bihor

91000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bihor, Les  - 109000 EURO Proprietar 109000 €
Vanzare casa Bihor, Les - 109000 EURO Les, Les , jud. Bihor

Vand casa parter compusa din 3 dormitoare, living cu bucatarie, hol acces, 2 bai si camera tehnica. SC : 131mp , SU : 106 mp , ST : 527 mp. Casa este situata in Les. Utilitati : bransament apa sj curent trifazat , fosa septica ecologica 3000 litri. Casa se afla la asfalt cu iluminat public LED. Garduri de jur imprejur executate. Trotuare beton. Grad fata - panouri fier forjat. Casa este executata astfel : -caramida Cemacon -tigla premium Terran Elegant (3 straturi protectoare) -polistiren EPS80 10cm -geamuri antracit-alb 3 sticle Clima Guard -vata tavan SF 39 30cm plus folie Alu -6cm polistiren extrudat sub sapa -incalzire in pardoseala TeCe Germania -vase wc suspendate TeCe Germania -gresie portelanata pe toata suprafata casei -usi MDF cu tocuri reglabile (nu celulare) -usa acces pod izolata termic -prize si intrerupatoare modulare montate -corpuri de iluminat LED montate -plinta duropolimer 8cm -pervaze geamuri granit (interior si exterior) -pregatit pentru montaj camere -pompa caldura 10kw functionala - boiler ACM 150 litri -soclul izolat si tencuit -tencuiala decorativa siliconata alba Toate materialele folosite sunt calitate premium. Casa este executata la cheie. Corpuri iluminat exterior. Totul este NOU in garantie ! Case de vanzare - Les , Case de vanzare - Bihor

109000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(