Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bacau, Lilieci - 99000 EURO

99000 €  De vanzare
Va propunem spre vanzare o vila  cu 3 camere, suprafata de 140mp si o curte de 550 mp, cu regim de inaltime P+1 Etaj, amplasata intr-o zona linistita, la o distanta de 10 minute de oras.Locuinta de toate utilitatile apa, gaz, canalizare, curent electric si dispune de: centrala proprie pe gaz, calorifere, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare in bai.Finisajele sunt moderne si pot fi personalizate de catre viitorul proprietar. Locuinta este dispusa pe 2 nivele, cu zona de zi la parter, formata din bucatarie, grup sanitar, living si loc de luat masa, zona de noapte la etaj formata din 3 dormitoare si o baie. De asemenea, locuinta dispune de un loc de parcare in curtea din fata si 2 locuri in curtea comuna, de o terasa exterioara in curtea din spate.

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lilieci.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lilieci. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lilieci.

Este Lilieci zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Lilieci  - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare casa Bacau, Lilieci - 175000 EURO Lilieci, Lilieci , jud. Bacau

Casa se afla intr-o zona foarte linistita,ferita de zgomotul infernal al masinilor; este locuibila,dar construita intr-o proportie de 70%; se compune din demisol 80 mp (ideal pentru sala de sport,o alta activitate comerciala sau chiar adapost in caz de nevoie) si pivnita.La parter,hol,salon,bucatarie si baie.La etaj are 3 dormitoare,2 bai,hol,terasa si balcon;are gaz metan,curent electric trifazic 380V. Incalzire : centrala cu gaz metan,centrala cu lemne si semineu cu lemne. Casa este dotata cu alarma/si video supravegheata de firma de interventie. SUPRAFATA TOTALA A TERENULUI : 1100 mp. Pretul este negociabil. Case de vanzare - Lilieci , Case de vanzare - Bacau

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bacau, Lilieci  - 119500 EURO Proprietar 119500 €
Vanzare casa Bacau, Lilieci - 119500 EURO Lilieci, Lilieci , jud. Bacau

Propietar, vand casa in Lilieci construita in 2019. La 1,5 km de intrarea in oras Bacau(bariera Gheraiesti) si la 5 km de Mall Bacau.Zona rezidentiala linistita cu vecini ok,majoritatea mutati din oras.Asfalt,gaz,electricitate,fibra optica,fosa,hidrofor.Posibilitate racordare la reteaua de apa.Teren ~400 metri patrati.Compusa din doua dormitoare mari de 15 metri patrati fiecare,living spatios open space cu bucataria(se poate inchide pe viitor),hol si baie.Casa se vinde complet mobilata si utilata, asa cum arata in poze.Garaj semideschis +magazie si 3 locuri de parcare in fata portii.Casa are doua terase,una inchisa cu folie si una descoperita unde poate fi zona de gratar.Curtea este amenajata cu gazon,copaci fructiferi,magnolii ,trandafiri si brazi tuia.Se vinde cu tot cu masina de tuns iarba si scule de gradinarit.In pret este inclus si mobilierul de pe terasa inchisa cu folie [loc de servit masa de 4+ persoane si separat canapea/fotolii spatiu de servit cafeaua sau stat seara la un sprit cu prietenii si vizionat un film/meci la tv]. Casa este foarte versatila in ceea ce priveste noi investitii/modificari.Este prevazuta cu placa de beton la planseul despartitor de pod si se poate mansarda pe viitor.Oricand se poate inchide garajul rezultand astfel o noua camera cu intrare directa din living. Acte la zi!Mutare imediata! Se vinde din motive familiale/personale. Pentru cei interesati se poate vinde separat sau impreuna si autoturismul electric din poza Dacia Spring an 2022(6000km). Rog si ofer seriozitate! Pret: 119.500€ Negociabil 07******10 Iulian Case de vanzare - Lilieci , Case de vanzare - Bacau

119500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(