Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Dolj, Craiova - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Teren Craiova Str Fulger Vand teren intravilan situat in Craiova Str. Fulger, in fata la Eurocartier - Suprafata teren : 285 mp - Terenul este ingarit pe toate laturiler cu gard de beton si placi, avnd si porti de aces - Apa si curentul sunt deja racordate pe teren cu contracte si facturi - Terenul este forta inaltat fata de vecini si nivelul strazi (exlusa orice ploblema cu apa indiferent cat ar ploua) - Absolut toate actele in regula se poate construi imediat - Pret: 35.000 € negociabil - Mai mute detalii la telefon : 07*******80 Terenuri - Mofleni , Terenuri - Dolj

Pe site din 30-03-2024
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 280 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Craiova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Craiova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Craiova.

Este Mofleni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Dolj, Craiova  - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere garsoniera Dolj, Craiova - 700 EURO lunar Mofleni, Craiova , jud. Dolj

Camera la casa,la numai 800m,de Spitalul Judetean CRAIOVA. Pentru detalii la telefon. Multumesc ! 1 camera - Mofleni , 1 camera - Dolj

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii industrial Dolj, Craiova  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere spatii industrial Dolj, Craiova - 400 EURO lunar Mofleni, Craiova , jud. Dolj

aurelian Inchiriez service auto Inchiriez service auto (hala industriala) in suprafata de 90 de mp. Are un elevator auto montat plus toate sculele din imagini...sau 70 mp disponibili pentru orice activitate comerciala( gen atelier de detaliing, incarcari cu freon, vulcanizare, sudura, poate fi introdusa o cabina de vopsit etc) . Avem apa curenta, curent trifazic birou etc.Pretul pentru service este de 600 de euro. Hala este situata in Mofleni Strada Cosuna nr 100 langa Aqua Park. Strada cu seminarul Teologic. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati .

400 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(