Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Sibiu, Ludos - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Vand gospodarie traditionala saseasca pozitionata aproape de centrul comunei Ludos(40 km de Sibiu). In pretul afisat se include si o suprafata totala de 5,85 ha teren extravilan, arabil(4,35ha) si faneata(1,5 ha), compusa din mai multe parcele in jurul comunei. Dispune de 2 camere mari(mobilate integral) in fata sus, deasupra pivnitei, si doua jos cu acces separat din curte, una fiind bucataria. Podurile si tigla sunt in stare buna, pivnita este formata din trei compartimente si nu are igrasie. Curtea generoasa(cca.300mp) este pietruita si are fantana adanca cu apa potabila. Șura este foarte mare, in stare buna, cu grajd, in spatele ei este o gradina de cca. 500mp. Per ansamblu, structura casei este robusta, necesitand renovare (zugravit interior/exterior si reparat porti, la curte si sura). Proprietatea este ideala pentru transformarea in pensiune agroturistica in Transilvania sau in casa de vacanta. Vecinatatea este formata din oameni foarte in regula, gospodari. Zona este colinara, frumoasa si linistita, accesul este facil (sunt 6km de drum asfaltat din Apoldul de Jos, unde este iesirea de pe autostrada). Descriere emotionala: libertate dobandita cu 25000euro. Utilitati: curent electric, apa si canalizarea sunt trase recent pe strada. Proprietar unic, actele de succesiune si fiscal la zi, fara sarcini. Posibila si achizitia exclusiv a casei la pretul de 15000euro fix. Nu sunt interesat de schimburi, intermedieri, etc. Detalii la telefon 740 - arata telefon - . Mai multe fotografii pe WhatsApp.

Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 52
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 850000 m2
Suprafata teren: 850000 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ludos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ludos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ludos.

Este Ludos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Ludos  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare casa Sibiu, Ludos - 52000 EURO Ludos, Ludos , jud. Sibiu

Marcu Maria Casa de vanzare,zona centala, in comuna Ludos, jud.Sibiu Sibiu Ludos

52000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(