Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Iasi, Lunca Cetatuii - 44000 EURO

44000 €  De vanzare
Imobilul construit este localizat in comuna Ciurea, sat Lunca Cetatuii si are un regim de inaltime de parter + mansarda, compartimentat astfel: Subsol - beci cu S=19,2 mp Parter cu S=119,90 mp - 2 dormitoare cu S= 23 mp - garaj cu S=17,55 mp - hol cu S=15,6 mp - 1 bucatarie cu S=9,45 mp - baie cu S=4,59 mp - camara cu S=3,51 mp Mansarda cu S=109,34 mp - 2 dormitoare cu S= 23 mp - terasa cu S=9,45 mp - living cu S=8,1 mp - hol cu S=15,6 mp - 1 bucatarie cu S=9,45 mp - baie cu S=4,59 mp - camara cu S=3,51 mp Casa este ideala pentru 2 familii, este intabulata si are Carte Funciara. Casa este construita din BCA, cu placa de beton, fara finisaje interioare. Casa este izolata cu termosistem de 5 cm, este acoperita cu tabla zincata cutata si are tamplarie din termopan. Scara de acces catre mansarda nu este finalizata. Utilitati in zona: gaz, curent electric, apa, canalizare. Terenul are o suprafata de 280 mp, cu acces la strada asfaltata. Zona este deosebita, cu acces facil catre DJ 248 Iasi-Vaslui si Drumul de Centura. Acceptam sugestii de schimburi cu apartament in Iasi., Stadiul constructiei: Gri, numar etaj: 2

Pe site din 06-08-2019
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 19 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lunca Cetatuii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lunca Cetatuii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lunca Cetatuii.

Este Lunca Cetatuii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Lunca Cetatuii  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Iasi, Lunca Cetatuii - 55000 EURO Lunca Cetatuii, Lunca Cetatuii , jud. Iasi

Marius Casa Lunca Cetatuii Patru camere, 78 mp, teren 500mp, centrala, curent electric, apa.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(