Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Iasi, Lunca Cetatuii - 78000 EURO

78000 €  De vanzare
Casa P+M, partierul de 75 m2 utili + 12 m2 terasa complet amenajat compartimentat astfel: 2 dormitoare, baie, bucatarie, living, vestibul, hol, terasa, scara acces mansarda, teren 449 m2. Casa individuala in Lunca Cetatuii, strada Barierei fundac avand latimea de 12 ml,transport in comun in apropiere, la 400 ml de notariat, banca, farmacie, magazine, piata, service, vulcanizare...etc, la 3000 ml de OMV Nicolina, constructie noua 2019, la cheie, cu toate utilitatile (energie, gaz, apa vital, fosa cu posibilitate de racordare la canalizarea orasului dupa predarea de catre Primarie Apei Vital), compartimentat astfel: Partier: hol intrare si vestibul (11,25 mp), living (20,14 mp), bucatarie (13.10 mp), terasa (11 mp), baie (5,25 mp),2 dormitoare (13,90 mp, si 11,60 mp), balcon 2,57 m2 Teren 449 mp Imobilul este construit doar cu produse top precum: -Caramida portanta Brickstone (nu porotherm sau brac) -beton de statie B200 si B250 (nu facut la mana) -fier cu certificat conformitate de minim fi 12 -frontoane mansarda din caramida cu centuri beton armate -tencuiala interioara clasica toata casa (nu rigips) -izolatia termica este realizata cu termosistem de 10 cm EPS 80 -lambriu de lemn baituit (nu din plastic sau lipsa) -decorativa siliconica granulatie 2mm -instalatia termica cu distribuitor , ultima tehnologie Pex fara imbinari, conducta de-a intregu -instalatia electrica este realizata cu cablu ignifug trecut prin copex -tamplaria pvc Gealan realizata direct de producator , realizeaza o bariera termica si fonica cu sticla reflexiva 6 camere, sticla tripan -porti din fier forjat -platforma auto, trotuare Etc... Detin acte si fotografii ce confirma cele spuse mai sus. Imobilul se afla intr-o zona linistita, cu vegetatie existenta protejata, la distanta de soseaua mare, este la gri iar in luna august poate fi predat la cheie. Avantajul unui angajament in acest stadiu al lucrarilor este ca puteti asista la finalizarea imobilului, vi-l puteti personaliza cum doriti, puteti alege ce tip de gresie, parchet, sanitare si multe altele intr-un buget adecvat prestabilit.

Pe site din 20-06-2023
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lunca Cetatuii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lunca Cetatuii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lunca Cetatuii.

Este Lunca Cetatuii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Lunca Cetatuii  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Iasi, Lunca Cetatuii - 55000 EURO Lunca Cetatuii, Lunca Cetatuii , jud. Iasi

Marius Casa Lunca Cetatuii Patru camere, 78 mp, teren 500mp, centrala, curent electric, apa.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(