Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Iasi, Lunca Cetatuii - 185000 EURO

185000 €  De vanzare
Se vinde casa cu suprafata de 90mp+terasa inchisa si 1516 mp teren cu livada de pomi fructiferi si vie in Lunca Cetatuii, cartier Astoria pe strada Principala la 400m distanta de centura ocolitoare a orasului. Casa a fost construita in decursul a 2 ani si locuita din anul 2013 pana in prezent. Au fost folosite materiale de cea mai buna calitate fara a se face deloc exceptii. Este foarte bine izolata, geamurile si usile au fost facute la comanda, are 3 camere, 2 bai, bucatarie, living, dressing si doua balcoane. Ca anexe sunt construite o magazie de depozitare, beci si padoc catel. Detalii la telefon: 0751404505 sau mesaj Numar Bai: 2 Utilitati: -1

Pe site din 13-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lunca Cetatuii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lunca Cetatuii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lunca Cetatuii.

Este Lunca Cetatuii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  6 camere Iasi, Lunca Cetatuii  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa 6 camere Iasi, Lunca Cetatuii - 130000 EURO Lunca Cetatuii, Lunca Cetatuii , jud. Iasi

ioanamarc2 PF Vila Individuala 6 camere 2 bai Lunca Cetatuii Proprietatea de aproape 120 mp este compusa dintr-un teren de 335 de metri patrati pe care a fost edificata o vila cu regimul de inaltime P+M. Parterul are o suprafata utila de 61,58 de metri patrati, cu o terasa de 6 metri patrati, in timp ce mansarda are o suprafata de 56,86 de metri patrati la care se adauga un balcon de 7,74 de metri patrati. Cladirea a fost construita in 2015 si este amplasata pe o strada asfaltata in apropiere de centura.Casa este racordata la gaz, curent, apa si Internet prin fibra optica. In gradina mai este si o fantana proprie.Casa are 6 camere don care: 5 dormitoare, living, bucatarie 2 bai si o camera separata pentru centrala.In curte sunt 2 locuri de parcare, un gazebo si 2 camere de supraveghere. In gradina sunt plantati tuia si covor de iarba naturala.In bucatarie toate electrocasnicele sunt noi si cu consum redus de electricitate A+, incluzand si o masina de spalat vase.Baia de jos are cabina de dus noua cu hidromasaj, iar baia de sus este cu cada.Pana la Palace sunt 9.4km iar pana la Iulius 9.6km aproximativ 10-20 minute in functie de trafic Pretul de pornire pentru varianta mobilata este de 130.000 Euro iar nemobilata porneste de la 125.000 Euro.

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(