Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dambovita, Niculesti - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
casa in Niculesti Dambovita VAnd casa in Niculesti Dambovita 120mp . construita in 2007 pe BCA cu izolatie EE Trifazic si Monofazic 2 dormitoare + baie, Bucatarie Hol mare si un living amplasata pe teren 2000mp , Drumul este asfaltat , dotata cu fosa septica si apa din fantana proprie cu hidrofor posibilitate racordare canalizare si apa curenta , are acces la gaze ( nu este racordata) televiziune si internet gigabit , incalzirea se face cu ajutorul sobelor pe lemne , zona in plina dezvoltare se construieste in vecinatatea satului cel mai mare complex de Golf din Europa , acces la DN1 prin Peris si DN1B prin Lucianca , mijloace de transport , maxitaxi din poarta , tren din peris la 3 km distanta pe magistrala Bucuresti-Ploiesti-Buzau-Brasov cea mai circulata zona tren cel putin din ora n ora , STB pentru Bucuresti la fel din ora in ora , zona inconjurata de balti de peste la max 5km distanta ( ULMENI Butimanu, Hermes Barbuceanu) , zona de echitatie , Situata la jumatatea drumului intre Bucuresti Ploiesti fix 35 de km fata de ambele orase . Se vinde cu mobila sau fara CONTACT exlusiv la numarul de telefon 07******51 Case de vanzare - Niculesti , Case de vanzare - Dambovita

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Niculesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Niculesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Niculesti.

Este Niculesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Niculesti  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Dambovita, Niculesti - 125000 EURO Niculesti, Niculesti , jud. Dambovita

Proprietar Vand casa p+1 situata in niculesti strada principala , parterul este locuibil, complet utilat. Parterul este format din : 3dormitoare 2 bai 1 bucatarie 1 hol 1 living Etajul nu este compartimentat pt a fi folosit in mai multe scopuri inclusiv spatiu comercial. Scara beton exterioara Amprenta la sol 180m×2 Utilitati: Curent ,Apa,Gaze,Canalizare. Suprafata Teren: 350mp Pt mai multe detalii puteti suna la nr din anunt! Case de vanzare - Niculesti , Case de vanzare - Dambovita

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(