Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Bacau, Luncani - 89900 EURO

89900 €  De vanzare
Vand sau schimb cu apartament + diferenta, vila deosebita, situata in Luncani, intr-o zona foarte linistita, langa padure, inconjurata de natura. Locuinta a fost finalizata in 2012, construita cu materiale de cea mai buna calitate (structura de beton armat cu zidarie din caramida), acordandu-se mare atentie la detalii si finisaje. Vila are un regim de inaltime de P+1+Pod amenajat, fiind compartimentata in felul urmator: -la parter dispune de un living mare cu bucatarie open - space cu 2 intrari din cele doua terase (una in fata proprietatii si una in spate), un grup sanitar si o camera tehnica ( camera centralei din care se face accesul la subsol in beciul casei) - la etaj sunt 2 dormitoare spatioase ( din dormitorul principal se iese pe o terasa cara va ofera o panorama superba asupra zonei Luncani) si un grup sanitar. - mansarda a fost amenajata complet, se poate transforma in dormitoare, etc. Vila are un confort termic excelent, este izolata la exterior cu termosistem de 100 EPS, iar incalzirea se poate face prin 2 modalitati: este pravazuta cu o centrala termica pe gaz si o centrala termica electrica. Locuinta este amplasata pe un teren de 806 mp, la poalele padurii, pe care trece un apa unui izvor, dispune de un foisor din lemn cu loc pentru gratar( gratar zidit din caramida). Datorita zonei pitoresti in care este amplasata vei putea trai clipe de neuitat, si iti vei gasi linistea sufleteasca atat tu cat si familia ta. Proprietatea se vinde mobilata si utilata complet, la cheie, mobila fiind de calitate superioara, in stare excelenta. Doar te muti fara alte investitii. Pentru orice alte informatii sau pentru stabilira unei vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 806 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Luncani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Luncani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Luncani.

Este Luncani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bacau, Luncani  - 18500 EURO Proprietar 18500 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Luncani - 18500 EURO Luncani, Luncani , jud. Bacau

De vanzare teren 400 m+autorizatie de constructie pentru o suprafata de 114 m porti din fier forjat noi gard,din sipca metallica nou curent electric contuar limita proprietati ,gaz actele de constructie valabile 3 ani.. Terenuri - Luncani , Terenuri - Bacau

18500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(