Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Magura - 320000 EURO

320000 €  De vanzare
O oportunitate unica de a achizitiona un duplex situat intr-o zona pitoreasca, linistita, in satul Magura, la doar o aruncatura de bat de atractiile turistice ale judetului Brasov. Proprietatea se afla intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de peisaje montane, oferind o priveliste spectaculoasa si intimitate maxima. Caracteristici principale: Duplex : Constructie realizata din lemn, compartimentat inteligent, fiind ideal pentru locuinta familiala sau pentru investitie in domeniul turismului. Partea din fata este construita in anul 2000 dispune pe parter de bucatarie si living open-space , zona de relaxare, baie de serviciu, hol si dormitor , iar la mansarda 2 dormitoare generoase cu bai proprii. Partea din spate construita in anul 2021 finalizata in proportie de 90% dispune la parter de un living cu bucatarie open-space ( 30mp), dormitor si baie, iar mansarda dispune de 2 dormitoare, hol si spatiu pentru baie. Suprafata totala a terenului: 13.600 mp – un teren vast cu pasune si padure (lemn de foc), cu multiple posibilitati de dezvoltare, de la gradini, spatii de recreere, pana la extinderi rezidentiale sau turistice. Localizare excelenta: Situat in inima satului Magura, intr-o zona nepoluata si departe de agitatia urbana, dar accesibila cu usurinta din Brasov si alte puncte de interes din regiune. Beneficii suplimentare: - curte ingradita; - spatiu gratar; - curent si apa ; - partea din fata incalzire centrala; - partea din spate dispune de incalzire facuta in interior prin intermediul unei sobe traditionale tip centrala termica; - intrare direct din drumul principal; - posibilitate de crestere a animalelor (pe teren exista un mic grajd complet ingradit) separat de curte; - unic propietar in cartea funciara. Aceasta proprietate este perfecta pentru cei care cauta sa se retraga intr-un colt de rai, sa imbine stilul de viata modern cu linistea oferita de natura, sau pentru cei care doresc sa investeasca intr-o zona cu potential turistic enorm. Nu ratati ocazia de a deveni proprietarul unui loc deosebit, cu un teren generos si multiple posibilitati de dezvoltare! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon afisat 07******11 sau 07******41. Case de vanzare - Magura , Case de vanzare - Brasov

Pe site din 10-10-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 240 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Magura.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Magura. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Magura.

Este Magura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Magura  - 46800 EURO Proprietar 46800 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Magura - 46800 EURO Magura, Magura , jud. Brasov

Posibilitate parcelare. Terenul beneficiaza de drum de acces, are o cabana pentru depozitat materiale si este imprejmuit cu gard. Panorama deosebita: -Piatra Craiului -Bucegii -Magura Codlei Numere de contact: 07********59 07********01 Pret 13€/m² Terenuri - Sohodol , Terenuri - Brasov

46800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(