Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Buzau, Magura - 160000 EURO

160000 €  De vanzare
Casa se afla in Magura jud Buzau,la 23 km de oras, zona este neinundabila ,cu aer curat amplasare intre dealuri si punct de plecare spre diferite trasee turistice. Casa este din zid dublu de caramida presata, orientata spre sud, are 3 camere ,2 holuri ,terasa,pivnita de 9mp sobe de teracota , separat in curte bucaarie ,magazie etc. Curti de 2000 mp cu deschidere la drum de 30m, fintina cu hidrofor si pompa , apa la pompa de la retea contorizata, fosa septica. Gard din piatra de cariera cu porti de fier forjat. In interiorul curtii sunt pomi : 15 peri ,nuc ,cires aluni de padure,bolta de vita de vie. Pentru indentificare ,casa se afla linga PECO.

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 9 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Magura.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Magura. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Magura.

Este Magura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Magura  - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare casa Buzau, Magura - 37500 EURO Magura, Magura , jud. Buzau

Casa parter, etaj si pod, cu teren in mijlocul naturii. Parterul este construit din beton, contine: terasa, hol cu scara spre etaj, camera, baie. Magazie pe toata lungimea casei. Etajul este construit din BCA, contine: camera de zi, dormitor si balcon inchis cu lambriuri de stejar. incalzire cu lemne, sobe de teracota. Baia are faianta, instalatie de apa cu boiler. Baia si holul de la intrare au mozaic venetian. Casa dispune de o pivnita spatioasa. Casa, inclusiv magazia, este total anvelopata. Bucataria este intr-o cladire separata, dotata cu tot ce este necesar pentru utilizare imediata, inclusiv instalatie de apa cu boiler. Casa are cadastru si se vinde mobilata cu toate dotarile. Terenul are aproximativ 360 mp. Numeroase obiective turistice in imprejurimi. Case de vanzare - Magura , Case de vanzare - Buzau

37500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(