Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Margau - 9491 EURO

9491 €  De vanzare
Vand cabana in Parcul Natural Apuseni,Doda Pilii,Comuna Margau,jud.Cluj,cca.100 km de Cluj,15 km de Rachitele,10 km platoul Padis,3 km coada lacului Belis,300 m raul Somes -drum asfaltat in totalitate-in imediata vecinatate cu cabana Salvamont Doda Pilii. Cabana este construita in intregime din lemn pe fundatie de beton. Structura este din barne de lemn tratat si vopsit (Sadolin),termoizolata interior/exterior cu vata minerala de sticla ISOVER ALU 10 si finisata (interior/exterior) cu lambriuri de lemn tratat si vopsit cu Sadolin. Acoperisul este din tabla Lindab (garantie 100 de ani) jgheaburi si burlane la fel,marca Lindab. Cabana este compusa din parter 36 mp+mansarda 36 mp si doua terase de cate 12 mp (total 48 mp+48 mp). Parterul este compus din terasa,hol,scara in spirala pentru accesul la etaj,living cu bucatarie si baie iar etajul din hol,2 dormitoare ,baie de serviciu si terasa. Totul este complet finisat. Utilitati: -apa curenta (parter+etaj) asigurata de un izvor captat din apropiere iar apa calda (parter+etaj) asigurata prin intermediul unui boiler electric de 75 litri. -fosa septica pentru apele reziduale -curent electric -incalzirea este asigurata la parter de un semineu iar la etaj de cate o soba de teracota in cele doua dormitoare. Anexe: -garaj din tabla -magazie pentru lemne Suprafata de teren 1200 mp ,gard din plasa de sarma (zincat) si stalpi din teava zincata cu fundatie din beton. Terenul este intabulat iar constructia dispune de toate formele legale-act de proprietate,autorizatie de constructie,proiect autorizat,contract electricitate.

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 36 m2
Suprafata teren: 1200 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Margau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Margau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Margau.

Este Margau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Margau  - 1250 EURO lunar Proprietar 1250 €
Inchiriere casa Cluj, Margau - 1250 EURO lunar Margau, Margau , jud. Cluj

Situata in Margau Jud Cluj Nr de contact 07******86 ,Cabana Codreanu Facilitati - 4 dormitoare (doua duble, doua simple,1 pat bebe ) -2 bai (masina de spalat rufe) -Living spatios cu termo semineu ,loc de servit masa -Bucatarie utilata (frigider, espressor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, plita, sandwich maker) -Terasa acoperita cu zona barbecue -Spatiu de joaca amenajat -Parcare si curte generoasa -Sala amenajata cu masa de biliard si pinpong -Wi-fi si tv -Mini piscina incalzita (inclusiv iarna) -Pet friendly -Posibilitatea de comanda Tort/prajituri din ingrediente naturale,locale -Posibilitatea de servire a mesei prin colaboratorul nostru Case de inchiriat - Margau , Case de inchiriat - Cluj

1250 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(